Гиър вбеси милиони индийци

28.04.2007 г.
Гиър вбеси милиони индийциРичард Гиър демонстрира публично възхищението си от индийската актриса и звезда на риалити телевизията Шилпа Шети и така се превърна в обществен враг номер 1 в индийските градове Мумбай, Варанаси и Ню Делхи. Звездата от „Хубава жена” прегърна популярната боливудска актриса и я целуна няколко пъти по време на събитие, посветено на борбата със СПИН през уикенда.

Постъпката му вбеси милиони индийци, според които Гиър отишъл твърде далеч в страна, където подобни публични прояви на привързаност са до голяма степен табу. Гневни тълпи горяха изображения на Гиър по време на демонстрации през уикенда, след като снимки на които прегръща и целува Шети се пояавиха на първите страници на водещите индийски вестници.

Гиър и Шети, която наскоро спечели британския ВИП Брадър, се събраха в Ню Делхи на пресконференция по повод СПИН епидемията сред шофьорите на камиони в Индия. Пред събралото се развеселено множество Гиър целуна ръката на кикотещата се Шети, а след това я прегърна и я целуна и по двете бузи.

Засрамената Шети се дръпна назад след прегръдката и каза на Гиър: „Това е малко прекалено." Говорейки за инцидента вчера сутринта, актрисата каза, че според нея индуистите реагират пресилено на безобидна грешка. Тя допълни: „Аз разбирам, че това е нормално в неговата култура, но не е така в нашата. Не мисля, че се е случило кой знае какво, някаква голяма обида, за да има чак такива реакции. Разбирам чувствата на хората, но не искам един чужденец да остане с лоши спомени от Индия."

Нет фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.