Матю Макконъхи в интерпретация по Дикенс

10.07.2009 г.
Матю Макконъхи в интерпретация по ДикенсТази седмица има само два премиерни филма, ноо - изобилстващи със сексапилни мъже! Джони Деп и Крисчън Бейл вече ги обсъдихме. Сега е ред на Матю Макконъхи в главната роля на романтичната комедия “Призраци на бивши гаджета“.
Оригиналното заглавие Ghosts of Girlfriends Past трудно ще предизвика асоциации с Дикенсовата “Коледна приказка“ (“A Christmas Carol in Prose, Being a Ghost Story of Christmas“), но така твърдят авторите. Филмът е заемка от (или заменка на) сюжета на Чарлс Дикенс - с жанрови трансформации.

Режисьор е Марк Уотърс, специалист по романтично-комедийните филмови продукти (с изключение на “Хрониките на Спайдъруик“). Смятаме, че Матю Макконъхи не може да се бори с Деп и Бейл що се отнася до чар, но вкусове всякакви. В “Призраци на бивши гаджета“ обаче светлокосият хубавец няма равен.

Героят му Конър Мийд е наследил от похотливия си чичо Уейн (Майкъл Дъглас) любовта към жените и ловджийската страст по разбиване на дамски сърца. Разбира се, около него винаги пърха някоя крехка хубавица, така че сълзите, изплакани по него, не го трогват ни най-малко. Но денят на разплатата идва, когато настъпва моментът, в който по-малкият му брат е на път да се ожени. Конър, разбира се, е твърдо против брака и е на път да провали щастливия момент на младоженците. Три призрака - от миналото, настоящето и бъдещето, ще обяснят на главозамаялия се чаровник нещата от живота и ще го накарат да се осъзнае и разкае.

Дженифър Гарнър играе Джени Пероти - тийнейджърската любов на Конър, която му е разбила сърцето. След нея Конър не може да се влюби в никоя, а и не иска. Сещате ли се какво ще се случи? Ако не... то този филм е именно за вас! Особено ако обичате хубавият край да си е ясен още в началото. Ако ви допада целият филм да бъде едно бавно и отчасти мъчително пътуване до очаквания финал, то непременно идете да гледате романтичната премиера.

Но, честно казано, при възможността да се види нов филм като “Обществени врагове“, просто е грехота да го замените с “Призраци на бивши гаджета“. Така или иначе изборът е ваш, клиентът винаги има право.
СЕГА
Copyright © 2024 Dir.bg.