Признанията на Брад Пит

10.08.2009 г.
Признанията на Брад ПитНяма по-голямо опровержение на слуховете от това да чуем от собствената уста на Брад Пит, че Анджелина Джоли е жената на неговия живот.

Поредната криза в отношенията на двамата актьори явно се е изпарила във въздуха. Спекулациите за половинките бяха изобличени от снимките на цялото семейство, както и думите на Брад в интервю за списание Parade.

Там той разкрива как се чувства като баща и какви са истинските му чувства към Джоли. Актьорът се отпуснал и говорил открито за чувствата си към своята половинка, която мило нарича Анджи. "Намерих любовта на живота си, тя е моята душа близнак". Когато ме питат защо не сме се оженили все още, отговарям, че ще го направим, когато и двамата решим, че е правилно за всички. Правилната любов той определя, когато " интересите на някой съвпадат с твоите. Обичта на другите, на семейството ми и на децата ми са се превърнали в най-важното за мен, в нещо, за което си заслужава да страдаш.

Трябва да знаеш, че когато последваш любовта, тя винаги носи риск със себе си. За да я разпознаеш, трябва да си бил щастлив поне два три пъти в живота си". Брад Пит се спира да говори за това, от което се страхува. Това което му краде съня, е да не се случи нещо на семейството му.

"Майката на Анджи почина преди малко повече от две години от рак. Не съм се сблъсквал много пъти със смъртта, но знам как да я посрещна. Най-големият ми страх е сигурността на семейството ми и здравето на Анджи и децата. Страхът да не ги загубя ме държи буден цяла нощ".
БГНЕС
Copyright © 2024 Dir.bg.