Мемоари на Патрик Суейзи ще излязат две седмици след смъртта му

23.09.2009 г.
Мемоари на Патрик Суейзи ще излязат две седмици след смъртта муМемоарите на покойния актьор Патрик Суейзи ще излязат само две седмици след смъртта му. Звездата от "Мръсни танци" и "Дух" почина в понеделник в Лос Анджелис на 57-годишна възраст.

През февруари той разкри плановете си да напише книга за живота си със съпругата си Лайза Ниеми и феновете ще могат да прочетат всичко за борбата му с рака, за кариерата му и за любовта му към Ниеми в книгата "Времето на моя живот", която ще излезе на 29 септември. Суейзи споделя, че когато научил за заболяването си, помислил, че това е "жестока шега".

"Не можеше да умирам, имах прекалено много неща, за които да живея", пише актьорът. Той отказвал да взема лекарства, защото се опасявал, че по този начин няма да може да работи върху новия си тв сериал " The Beast". "Никога не съм вземал обезболяващи, защото те притъпяват не само болката, но и остротата на ума".

Суейзи споделя още, че е бил "решен да живее, докато бъде открито лечение", но в крайна сметка се примирил с факта, че бавно губи битката, след като научил, че туморът се е разпространил и в черния му дроб. По-рано тази седмица се появиха информации, че тялото на актьора ще бъде кремирано днес и прахта му ще бъде разпръсната над любимото му ранчо в Ню Мексико, посочва БГНЕС.
BgNewsroom
Copyright © 2024 Dir.bg.