Дженифър Гарнър - в “The Odd Life of Timothy Green”

20.09.2010 г.
Дженифър Гарнър - в “The Odd Life of Timothy Green”Представител на студиото Уолт Дисни заяви, че снимките на дълго отлагания проект “The Odd Life of Timothy Green” ще започнат следващата година, а кастингите са вече започнали. New York Magazine потвърди, че актрисата от “Пърл Харбър” Дженифър Гарнър ще подпише договор за главната женска роля във филма.

Според източници, тя е се е отказала от участие в трилъра “Better Living Through Chemistry” за да може да се съсредоточи върху “The Odd Life of Timothy Green” – филмът се смята за бъдещ кандидат за "Оскар".

Уолт Дисни описва “The Odd Life of Timothy Green” като модерна приказка с неочакван обрат. Сюжетът на филма ще разказва за младия Тимъти Грийн, момче с изключителен музикален талант, което обаче много трудно комуникира с останалите хора. Единствено неговите родители могат да му помогнат да се приспособи към заобикалящия го свят. За да постигнат това, те предприемат действия които изненадват всички техни приятели и роднини.

Дженифър Гарнър ще изпълни ролята на майката, а за ролята на бащата продуцентите се надяват да наемат номинирания за "Оскар" Марк Уолбърг. Но според New York Magazine, Уолбърг  най-вероятно няма да участва поради натоварения си график, и ролята може да бъде поета от друг номиниран за "Оскар" актьор - Хоакин Финикс, за когото това може да се окаже и завръщане към киното.

Все още не е избран актьор за ролята на Тимъти Грийн, но от студиото заявиха, че се провеждат кастинг из цяла Америка в търсене на “9-12 годишно момче с по-дълга коса и очи, които да изразяват едновременно невинност и любопитство”. Друго условие е детето да се чувство комфортно до барабани.

Сценарист и режисьор на продукцията ще бъде Питър Хеджис, известен с независимия хит “Партито на Ейприл” от 2003 година. Въпреки че сценарият ще бъде дело на Хеджис, идеята за сюжета е на един от продуцентите на филма – Амед Запа (“Джак Фрост”).

Снимките на “The Odd Life of Timothy Green” се очакват да започнат в средата на 2011, а световната премиера ще се състои през 2012 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.