Анджела Басет - в екшън-комедията “This Means War”

01.12.2010 г.
Анджела Басет - в екшън-комедията “This Means War”Номинираната за “Оскар” Анджела Басет е последното попълнение към актьорския състав на романтичната екшън-комедия “This Means War”.

Филмът ще бъде режисиран от Макджи, създал високобюджетните “Ангелите на Чарли” и “Терминатор: Спасение”, а партньори на Басет ще бъдат Рийз Уидърспун, Том Харди, Крис Пайн, Тил Швайгер и Челси Хандлър.

Сюжетът на “This Means War” ще разказва за двама международни агенти, англичанин и американец (съответно Том Харди и Крис Пайн ), които от най-добри приятели се превръщат във врагове. Причината – и двамата са влюбени в една и съща жена (Рийз Уидърспун). Според veriety.com, Анджела Басет ще изпълни ролята на шефката на главните герои. Героинята й е напълно отдадена на работата си в ЦРУ и на практика няма личен живот.

В интервю проведено на снимачната площадка, режисьора Макджи заяви, че “This Means War” ще бъде смесица между традиционна романтична комедия и филмите за Джеймс Бонд и Итън Хънт.

Макджи: “Хипотетично, какво ще се случи ако Джеймс Бонд и Итън Хънт се влюбят в една и съща жена? Какви ще бъдат последствията? За това ще става въпрос във филма ни. Крис (Пайн) и Том (Харди) са в центъра на събитията, а Рийз ( Уидърспун ) е катализатора. Кой ще спечели момичето, кой ще спечели юмручната схватка?

В основата си “This Means War”, е едно голямо надлъгване между двамата герои. От самото начало бях набелязал Крис, Том и Рийз за ролите и е страхотно да ги видя пред камерата. Има уникална химия между тях и това ще се усети във филма.”

Компанията Overbrook Entertainment финансира и ще разпространява екшън-комедията по света, а Уил Смит, Саймън Кинбърг, Дженифър Симпсън и Робърт Симъндс продуцират. Сценарият е дело на Тимъти Даулинг, Маркъс Гаутесен и Бър Стиърс.

“This Means War” все още се снима, а световната премиера се очаква да бъде в края на следващото лято.
Copyright © 2024 Dir.bg.