Джуди Денч потвърди участието си във филмовата поредица за Джеймс Бонд

29.01.2011 г.
Джуди Денч потвърди участието си във филмовата поредица за Джеймс БондПо-рано този месец, продуцентите Майкъл Уилсън и Барбара Броколи потвърдиха, че 23-я филм за британския таен агент Джеймс Бонд ще тръгне по световните екрани в края на следващата година.

Но само преди няколко месеца, бъдещето на поредицата не беше сигурно, най-вече заради проблемите и заплахата от банкрут пред която беше изправено студиото Metro-Goldwyn-Mayer. Не беше ясно и дали звездата Даниел Крейг ще пожелае да се завърне отново в ролята на Бонд.

Но за радост на почитателите на франчайза, компанията Spyglass Entertainment сключи сделка за общо разпространение с Metro-Goldwyn-Mayer и малко след това беше обявено, че подготовката за новия Бонд-филм вече е започнала. За режисьор бе избран носителя на “Оскар” Сам Мендес (“Пътят на промените”), а Даниел Крейг заяви, че ще се превъплъти отново в ролята на британския таен агент.

Само преди ден, след раздаването на британските награди за музика, театър и кино, “South Bank Sky Arts Awards”, английската актриса Джуди Денч също потвърди участието си в предстоящата все още неозаглавена продукция.

Денч ще се завърне за седми път в ролята на началничката на Бонд, Барбара Моудсли - известна на зрителите по целия свят като M.

Денч: “Да, ще участвам във филма, но само това мога да Ви кажа. Очаквам с нетърпение да работя отново с Даниел (Крейг) и разбира се с режисьора Сам Мендес, с когото съм работила веднъж в театъра. Ще бъде страхотно и се радвам че правим още един филм.”

Един от основните кандидати за ролята на новия злодей срещу когото ще се изправи Бонд, е английския актьор Саймън Ръсел Бийл (предстоящият “My Week with Marilyn”). Бийл е имал среща с режисьора и продуцентите, но все още не се знае дали е бил избран за участие.

Вече завършения сценарий на “Бонд 23” е дело на Нийл Първис (“Джони Инглиш”), Робърт Уейд (“Само един свят не стига”) и Джон Логан (“Всяка една неделя”), а продуценти ще бъдат Барбара Броколи (“Златното око”), Антъни Уей (“Спектър на утехата”) и Майкъл Уилсън (“Винаги ще има утре”).

Снимките на предстоящия 23-ти филм за Джеймс Бонд започват след няколко месеца, а световната премиера ще бъде на 9 ноември, 2012-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.