Хавиер Бардем - в “Бонд 23”?

01.02.2011 г.
Хавиер Бардем - в “Бонд 23”?Носителят на “Оскар” Хавиер Бардем е получил предложение за участие в бъдещия, все още неозаглавен, 23-я филм за британския шпионин Джеймс Бонд. Детайли относно това каква е ролята не се разкриват, но се знае със сигурност, че става дума за един от главните герои във филма.

От студиото Metro-Goldwyn-Mayer вече са провели няколко разговора с Бардем, и според първоначалните слухове, испанския актьор ще изиграе главния злодей във филма.

Продуцентът Майкъл Уилсън отказа да коментира слуховете, но потвърди, че се е срещнал няколко пъти със звездата от “Няма място за старите кучета” и заедно са обсъдили евентуалното му участие.

Актьорът от предишните два филма от поредицата, Даниел Крейг, вече потвърди завръщането си в ролята на Бонд, а в края на миналата седмица стана ясно, че Джуди Денч се завръща като М.

Режисурата на новия филм е поверена на англичанина Сам Мендес, известен с филмите си “Американски прелести” и “Пътят на промените”.

“Не е тайна че съм голям почитател на Джеймс Бонд. Възможността да режисирам филм от тази поредица е една сбъдната мечта”, заяви Мендес.

Кастингите за “Бонд 23” започнаха в края на миналата година, но все още няма информация относно това кои са кандидатките за една от най-известните роли в киното – тази на “момичето на Бонд”.

Според deadline.com, Хавиер Бардем и английския актьор Саймън Ръсел Бийл (предстоящия “My Week with Marilyn”) са двамата основни кандидати за главната отрицателна роля. Също както Бардем, Саймън Ръсел Бийл е имал срещи с продуцентите, но за момента никой от екипа на филма не разкрива повече подробности около актьорския състав или сюжета.

Сценарият на “Бонд 23” е написан от Нийл Първис, Джон Логан и Робърт Уейд, а Барбара Броколи, Антъни Уей и Майкъл Уилсън продуцират филма.

Режисьорът Сам Мендес заяви, че в момента обмисля дали да заснеме продукцията с триизмерни камери, подобни на тези използвани в блокбастъра “Аватар”.

Снимките на 23-я филм за Джеймс Бонд започват през лятото, а световната премиера ще се състои на 9 ноември, 2012-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.