Ричард Гиър - в драмата “Arbitrage”

09.02.2011 г.
Ричард Гиър - в драмата “Arbitrage”Холивудската звезда Ричард Гиър ще подпише договор за участие в драмата “Arbitrage”. Режисурата на лентата е поверена на Никълъс Джареки, за когото това ще бъде първи игрален филм, а Гиър ще се превъплъти в овакантената от Ал Пачино роля на влиятелен нюйоркски бизнесмен, който се опитва да избегне последствията от извършена финансова измама.

През месец ноември миналата година бе обявено, че Пачино ще изпълни главната роля, но според darkhorizons.com, не се е стигнало до споразумение между продуцентите и звездата от “Кръстникът”.

Партньори на Ричард Гиър в “Arbitrage” ще бъдат носителката на “Оскар” Сюзан Сарандън (“Телма и Луиз”), Ева Грийн (“Небесно царство”) и младия актьор Обри Греъм (“Чарли Бартлет”).

Преди един месец се появиха слухове, според които китайската звезда Зао Уей също ще участва във филма, но продуцентите отрекоха като заявиха, че не са провеждали разговори с актрисата.

В “Arbitrage”, Ричард Гиър ще изпълни ролята на безскрупулен финансов магнат, който се опитва да прикрие следите от извършената от самия него масивна измама и за целта се обръща за помощ към един от най-големите си конкуренти.

Изправен и пред много други проблеми, той решава да продаде западащата си империя на банка, и то по възможно най-бързия начин, преди разследващите служби да разберат че именно той е човекът зад тежката финансова измама, която е афектирала десетки чуждестранни инвеститори и обикновени американски граждани.

Ситуацията се усложнява още повече, когато съпругата му (Сюзан Сарандън) разбира, че той има връзка с млада французойка (Ева Грийн).

Сценарият на “Arbitrage” е написан от режисьора Никълъс Джареки, а Брайън Йънг (“The Runaways”), Джони Лин (“Още един щастлив ден”), Лора Бикфърд (“Двуличие”) и Робърт Салерно (“Самотен мъж”) ще продуцират. Бюджетът на лентата ще бъде 30 милиона долара, а независимата компания Artina Films ще я разпространява по света.

Снимките на “Arbitrage” започват в средата на месец април в Ню Йорк, а световната премиера ще се състои в началото на 2012 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.