Даян Кийтън и Ед Харис – в драмата “The Look of Love”

10.02.2011 г.
Даян Кийтън и Ед Харис – в драмата “The Look of Love”Актьорите Даян Кийтън и Ед Харис ще поемат главните роли в независимата драма “The Look of Love”. Филмът ще отбележи втория режисьорски опит на младия канадски режисьор Ари Посин, след черната комедия от 2005 година, “The Chumscrubber”.

Продуцентката Бони Къртис, работила над филми като “Джурасик парк: Изгубеният свят” и “Спасяването на редник Райън”, заяви че “The Look of Love” все още няма разпространител, но разполага с нужния бюджет за снимки.

Лентата, чиито сценарий е написан от режисьора Посин и Матю МакДъфи (“Уютен дом”), ще разкаже историята на вдовица (Кийтън) която, няколко години след смъртта на мъжа си, неочаквано попада на непознат (Харис), който прилича точно на починалия й съпруг.

Ари Посин: “Този сценарий съществува единствено благодарение на времето което прекарах с Били Уайлдър, Той беше не само моя кумир, но и страхотен ментор, който ме научи на много. “The Look of Love” е за надеждата че любовта може да те връхлети независимо от възрастта.

С тази история ще се опитаме да покажем, че е възможно след тежка загуба, човек да заобича отново с цяло сърце. Филмът ще разчита основно на отдадеността на актьорите си, и не мога да се сетя за по-добро дуо от Даян Кийтън и Ед Харис. С тези хора съм напълно спокоен, че ще можем да разкажем историята по правилния начин.”

Даян Кийтън и Ед Харис не за първи път ще участват заедно в игрална продукция – през 1992 година, двамата изпълниха главните роли в популярния телевизионен филм на HBO, “Running Mates”.

Подготовката за снимки на “The Look of Love” е започнала, а лентата ще бъде продуцирана както от Бони Къртис, така и от Алекс Уолтън (“Изгубени в космоса”), Найджъл Синклеър (“Терминатор 3: Бунтът на машините”) и Джули Лин (“Литературният клуб на Джейн Остин”).

Очаква се до няколко месеца филма да се сдобие с разпространител, а премиерата му е насрочена за средата на 2012 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.