Истински лъжи” - с продължение?

22.03.2011 г.
“Истински лъжи” - с продължение?Високобюджетната екшън-комедия от 1994-та година, “Истински лъжи”, в която главните роли се изпълняваха от Арнолд Шварценегер, Джейми Лий Къртис и Том Арнолд ще се сдобие с дълго отлаганото си продължение.

В годините след премиерата на лентата, се появиха множество слухове относно втори филм, и въпреки че актьорите и режисьора Джеймс Камерън искаха да участват в продължението, в крайна сметка не се стигна до филмиране.

Но сега, близо седемнадесет години по-късно, Том Арнолд, който изпълни ролята на агент Албърт Гибсън в оригинала, заяви че вече има готов сценарий за “Истински лъжи 2” и има голяма вероятност Арнолд Шварценегер да се завърне отново в главната роля на Хари Таскър.

Но тъй е като е зает с двете продължения на последния си филм “Аватар”, Джеймс Камерън няма да седне на режисьорския стол на продължението.

Ето какво сподели Том Арнолд пред сайта movieweb.com:

Том Арнолд:“Четох страхотен сценарий за “Истински лъжи 2” и се надявам че ще успеем да го направим. Чукам на дърво. Арнолд Шварценегер също прочете сценария и изявява интерес.

Сценарият е написан от Джеймс Камерън и Джеф Ийстин, който направи телевизионния сериал “White Collar”. Джим (Камерън) няма да може да режисира продължението, но ще го продуцира.

Всички се надяваме, че ще успеем да го направим. Всеки има интересни идеи относно това какво ще бъде показано във филма. За мен би било страхотно отново да работя с тези хора.”

Относно това кой може да режисира “Истински лъжи 2”, Арнолд не разкри имена, но заяви:

“Има вече готов списък с наистина талантливи режисьори. Винаги е имало хора, които се интересуват от този проект.“

В началото на тази година, вече бившия губернатор на Калифорния, Арнолд Шварценегер, потвърди намерението си да се завърне към киното, но едновременно с това заяви, че “безспирните битки и престрелки са вече невъзможни за мен. В бъдеще ще трябва да се съобразявам с възрастта си когато избирам роли.”

Въпреки това, Том Арнолд изяви надежда, че отново ще се събере с Шварценегер в екшън-филм:

“Много хора му изпращат сценарии в момента, но мисля че двамата ще успеем да работим отново заедно. Арнолд внимателно избира в какво иска да участва. Иска да е част от нещо което си заслужава и което ще бъде забавно. Така че се надявам, че ще успеем да уредим нещата около “Истински лъжи 2”. В момента чакам. Чакам неговото решение.”

За момента, повече информация относно “Истински лъжи 2” не се разкрива, но очакванията са до началото на лятото да бъдат разпространени по-подробни детайли относно статута на продукцията.
Copyright © 2024 Dir.bg.