Рийз Уидърспун - в комедията “Who Invited Her?”

09.06.2011 г.
Рийз Уидърспун - в комедията “Who Invited Her?”Носителката на “Оскар”, Рийз Уидърспун, ще изпълни главната роля в сватбарската комедия “Who Invited Her?”, чиито сценарий бе закупен само преди няколко дни от филмовата компания DreamWorks SKG. Продукцията, която ще представлява микс между “Последният ергенски запой” и тазгодишния хит “Шаферки”, е по идея на писателката Саша Ротчайлд, която е и сценарист на филма.

Според variety.com, продуцентите от DreamWorks са заплатили шестцифрена сума за сценария, и надеждата е снимките да стартират още в края на тази година. Саша Ротчайлд заяви, че сценария на филма е завършен, но след като започне набирането на актьорския състав, неминуемо ще бъдат направени някои промени.

“Who Invited Her?” ще разкаже историята на млада жена (Рийз Уидърспун), която, въпреки нежеланието на приятелките си, решава да посети ергенско парти на което ще присъстват повечето й колеги от работата.

И въпреки, че присъствието на жени (с изключение на наетите танцьорки) е забранено, тя успява да се промъкне, и след два дни изпълнени със забавления, е принудена да се справи със създалите се през това време недоразумения.

Преди няколко седмици, Рийз Уидърспун приключи с работата си по комедията “This Means War”, в която й партнират Крис Пайн (“Димящи аса”) и Том Харди (“Рокенрола”). Следващият филм на актрисата трябваше да бъде драмата “Pharm Girl”, но снимките на лентата бяха отложени за неопределен период от време. Смята се, че Уидърспун първо ще заснеме “Who Invited Her?”, и след това ще се завърне към “Pharm Girl”.

Според сценаристката Саша Ротчайлд, “Who Invited Her?” ще обрисува ситуация в която мъжките и женските възгледи за живота се сблъскват.

Ротчайлд: “Ергенското парти, на което главната героиня решава да присъства, е основния катализатор на събитията. Каквото е било казано и каквото е било направено там ще определи действията на героите до края на филма. Тази история няма да бъде само за жени или само за мъже - ние ще покажем какво се случва, когато са сблъскат мъжкия начин на мислене с женския, и се надявам, че независимо от пола, зрителите ще се забавляват.”

За момента не са избрани други актьори за участие, и не ясно кой ще поеме режисурата. Освен, че ще изпълни главната роля, Рийз Уидърспун ще бъде и продуцент на комедията, заедно с Гари Фостър (“Безсъници в Сиатъл”) и Ръс Красноф (“Хъдзън Хоук”).

Ако всичко протече по план, снимките на “Who Invited Her?” ще започнат през месец декември, тази година. От DreamWorks SKG все още не са определили премиерна дата.
Copyright © 2024 Dir.bg.