Дженифър Лопес – с покани за участие в два филма

23.06.2011 г.
Дженифър Лопес – с покани за участие в два филмаЗвездата от “Анаконда” и “Извън контрол”, Дженифър Лопес е получила оферти за участие в две предстоящи продукции – екшъна с Джейсън Стейтъм, “Parker”, и романтичната комедия “What to Expect When You're Expecting”, в която една от главните роли ще бъде изпълнена от Камерън Диас. Според сайта deadline.com, Лопес провежда разговори с продуцентите и на двата филма, но за момента все още няма подписани договори за участие.

Сценарият на “Parker” е базиран на сериите новели на автора Доналд Уестлейк, които се фокусират върху опасното ежедневие на крадеца Паркър, който живее и “работи” по свои собствени правила. Джейсън Стейтъм вече е подписал договора за участие, и ще се превъплъти в ролята на Паркър, а за режисьор бе избран създателя на “Доказано жив” и “Адвокат на Дявола”, Тейлър Хакфорд.

Наскоро, Хакфорд заяви, че надеждата му е “Parker” да бъде само първата част от нова филмова поредица. Ако приеме офертата за участие, Дженифър Лопес ще се превъплъти в главната женска роля на Лесли – жена, която се превръща в неразделна част от живота на Паркър, след като един от обирите му не протича според първоначалния план.

Адаптираният сценарий на “Parker” е написан от Джон Маглоклин (“Черен лебед”), а режисьора Тейлър Хакфорд ще бъде и продуцент, заедно с Лес Алекзандър (“Извън закона”) и Стийв Часмън (“Транспортер”). Снимките на криминалния екшън се очакват да стартират през месец август, тази година.

Вторият проект, към който може да се присъедини Дженифър Лопес, е романтичния “What to Expect When You're Expecting”. Продукцията ще бъде филмова адаптация на едноименната книга-наръчник за бременни, която се превърна в един от бестселърите на 2008-а година. На режисьорския стол ще седне Кърк Джоунс, чиито най-известни филми са “Бавачката МакФий” и “Всичко ни е наред”, а две от главните роли вече са поверени на звездата Камерън Диас и актьора от “Текст и музика”, Матю Морисън.

За момента, подробности около сюжета не се разкриват, но това което се знае е, че лентата ще разказва за пет влюбени двойки, които са на път да се сдобият с първите си деца. Очаква се, Дженифър Лопес да изпълни поддържащата роля на “опърничавата Холи”. От студиото Lionsgate описват бъдещата романтична комедия като “микс между ансамбловия “Наистина любов” и “Майка под наем”, в който участваха Сигорни Уивър, Ейми Полър и Тина Фей.

Сценаристи на “What to Expect When You're Expecting” са Шона Крос (“Разбий ги!”) и Хедър Хач (“Шантав петък”), а продуцентските задължения ще бъдат поети от Арнолд Меснър (“Стелт”), Майк Медавой (“Шестият ден”) и Алън Невинс (“Резервни убийци”).

Режисьорът Кърк Джоунс заяви, че снимките на филма ще стартират малко по-късно тази година, а от студиото разкриха, че американската премиера ще се състои на 11-ти май, 2012-та.

До една седмица се очаква да стане ясно дали Дженифър Лопес ще успее да участва и в двата филма, или ще се спре на само един от тях.
Copyright © 2024 Dir.bg.