Том Круз - в драмата“Paper Wings”

23.08.2011 г.
Том Круз - в драмата“Paper Wings”Звездата от поредицата “Невъзможна мисия”, Том Круз, най-вероятно ще изпълни главната роля в приключенската драма “Paper Wings”. От студиото Sony Pictures разкриха, че актьора е изявил интерес към проекта още преди една година, но едва преди няколко дни са започнали преговорите между него и продуцентите.

Едновременно с Том Круз, от студиото се опитват да привлекат и режисьор за продукцията.

Миналата година, когато сценария на филма все още не бе завършен, се появи информацията, че създателя на “Преследване на щастието”, Габриеле Мучино, смята да седне на режисьорския стол. Проекта обаче бе многократно забавян и това принуди Мучино се насочи към други продукции.

Сега, една година по-късно, от сайта variety.com разкриха, че създателя на популярния телевизионен сериал “Game of Thrones”, Брайън Кърк, е получил официално предложение да режисира “Paper Wings”. Според информацията от Sony Pictures, лично Том Круз е предложил на продуцентите да привлекат Кърк, и ако режисьора приеме офертата, очакванията са, че и Круз ще подпише договора за участие.

Сюжетът на “Paper Wings” ще разказва за известен шампион по родео, който се влюбва в начинаеща кънтри певица. Но въпреки искрените му чувства, той не получава нужната подкрепа от приятелите и роднините си, които по незнайни причини са настроени отрицателно към младата жена.

За момента, Том Круз е единствения актьор, чието име се свързва с проекта. Има слухове, че интерес към “Paper Wings” е изявила и носителката на “Оскар” Рийз Уидърспун, но от студиото Sony Pictures все още отказват да коментират актьорския състав на филма. До две седмици се очаква да стане ясно дали Брайън Кърк ще приеме предложението да поеме режисурата на приключенската драма. Освен “Paper Wings”, Кърк получи оферта да режисира и продължението на тазгодишния триизмерен хит “ТОР: Богът на гръмотевиците”.

Въпреки огромния интерес към втория “ТОР”, режисьора все още не е дал съгласието си, и се смята, че има по-голяма вероятност той да предпочете “Paper Wings”.

Сценарият на драмата е написан от Лесли Боем (“Дневна светлина”) и Марти Боуен (“Здрач”), а продуценти ще бъдат Уил Смит (“Аз съм легенда”), Джейда Пинкет Смит (“Карате кид”), Кен Стовиц (“Седем души”) и Уик Годфри (“С дъх на канела”).

Бюджетът на лентата ще надвишава сумата от 60 милиона долара, а ако приеме да изпълни главната роля, Том Круз ще участва активно в избирането и на останалите актьори. Очакванията са, че снимките на “Paper Wings” ще започнат в началото на следващата година в Тексас.

В най-добрия случай, филма ще тръгне по кината през пролетта на 2013-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.