Брус Уилис и Арнолд Шварценегер потвърдиха участието си в “The Expendables 2”

18.09.2011 г.
Брус Уилис и Арнолд Шварценегер потвърдиха участието си в “The Expendables 2”След няколко месеца, изпълнени със слухове и спекулации, от компанията Millennium Films потвърдиха, че екшън-звездите Арнолд Шварценегер и Брус Уилис са се присъединили официално към актьорския състав на “Непобедимите 2”. Подготвяната продукция е директно продължение на миналогодишния хит “The Expendables: Непобедимите”, в който Силвестър Сталоун изпълни главната роля на лидера на група наемници, Барни Рос.

Освен актьор, Сталоун бе и режисьор на филма, но въпреки постигнатия успех, равняващ се на приходи от над 200 милиона долара по света, той отказа да режисира продължението, и в крайна сметка бе заменен от създателя на “Въздушен конвой” и “Лара Крофт: Tomb Raider”, Саймън Уест.

Снимките на “Непобедимите 2” ще протекат в щата Калифорния, Китай и България, и за радост на феновете, по-голямата част от актьорите от първата част отново ще се завърнат в ролите си. Въпреки, че няма да режисира филма, Силвестър Сталоун ще изпълни за втори път главната роля на Барни Рос, а негови партньори ще бъдат отново Джейсън Стейтъм, Ранди Кутур, Долф Лундгрен, Джет Ли, Мики Рурк и Тери Крюз.

Арнолд Шварценегер и Брус Уилис, които се появиха за кратко в една от сцените в първата част, са подписали договорите за участие в продължението преди няколко дни, и според сайта deadline.com, ролите им в лентата ще бъдат “значителни”. Действието на “Непобедимите 2” ще се развива няколко месеца след събитията, които бяха описани в първата част.

След като ментора на екипа, Туул (Мики Рурк), е убит по време на провалила се тайна операция, Барни Рос (Силвестър Сталоун) и партньорите му тръгват по следите на виновниците. Те обаче не са единствените, които търсят отмъщение: младата дъщеря на Туул, Фиона, също издирва отговорните за смъртта на баща си. Но когато младото момиче попада в плен на жестокия диктатор, отговорен за смъртта на Туул и хората му, мисията на “Непобедимите” се променя, и сега те не само трябва да я спасят, но и да предотвратят унищожението на цяла една държава.

Заедно с новината за участието на Арнолд Шварценегер и Брус Уилис, от deadline.com заявиха, че към актьорския състав на “Непобедимите 2” може да се присъединят и други две известни екшън звезди - Жан-Клод Ван Дам и Чък Норис. Имената на двамата актьори се свързваха с проекта от няколко месеца насам, но очакванията са, че до една седмица, те ще бъдат официално потвърдени за участие от студиото Millennium Films.

Веднага след като приключи с работата си по “Непобедимите 2”, Арнолд Шварценегер ще вземе участие в уестърна “Last Stand”, който ще отбележи първата му главна роля в игрален филм от десет години насам. От своя страна, Брус Уилис ще заснеме своите сцени в дългоочакваното продължението преди да се насочи към Русия, където ще протекат снимките на петата част от хитовата поредица “Умирай трудно”.

Освен вече споменатите имена, в “Непобедимите 2” ще участват и актьорите Питър Уелър (“Робокоп”) и Дони Йен (“Блейд 2”).

Сценарият на екшъна е написан от Кен Кауфман (“Любопитният Джордж”) и Дейвид Агосто (“Опасен ум”), а продуценти ще бъдат Кевин Кинг Темпелтън (“Корабокрушенецът”), Ави Лърнър (“С мръсна газ”) и Дани Димборт (“Праведно убийство”). Снимките на филма започват малко по-късно този месец, а режисьора Саймън Уест ще разполага с бюджет от 45 милиона долара.

Световната премиера на “Непобедимите 2” бъде на 17-ти август, 2012-а година.
Copyright © 2024 Dir.bg.