Арнолд Шварценегер - в екшън-трилъра “Черна неделя”

03.01.2012 г.
Арнолд Шварценегер - в екшън-трилъра “Черна неделя”В края на месец октомври, тази година, бе оповестено, че един от бъдещите проекти на Арнолд Шварценегер ще бъде криминалния екшън-трилър “Black Sands” (“Черни пясъци”), чиито сценарий бе описван като комбинация от “Мъж под прицел” и “Скитникът от платата”, на режисьора Клинт Истууд. Представител на Шварценегер заяви, че актьора ще се насочи към продукцията веднага след като приключи с работата си по екшъна ”The Last Stand”, чиито снимки продължават и в момента.

Според информация от филмовата компания QED International, сюжета на “Black Sands” ще се фокусира върху самотник, който обявява война на безмилостен производител на оръжия и неговата лична армия, живеещи в югозападните щати. Арнолд Шварценегер ще бъде в ролята на мъжа, който се изправя срещу армията от наемници, а за режисьори бяха избрани Скот Уо и Майк МакКой, известни най-вече с работата си като каскадьори във филмите “Лоши момчета 2” и “Трите хикса”.

Първоначално се смяташе, че “Black Sands” ще бъде реалистично заснет екшън-филм в стила на “Командо” и “Рамбо: Първа кръв”, но малко по-рано днес самия Арнолд Шварценегер заяви, че всъщност продукцията ще съдържа множество свръхестествени елементи. По думите на Шварценегер, официалното заглавие на лентата е било променено от “Black Sands” на “Black Sunday” (“Черна неделя”), а неговия персонаж ще бъде ангел.

Шварценегер: “Героят ми ще бъде нещо като ангел. Но в момента не мога да говоря повече за този филм.”

Според най-новата информация от сайта TheArnoldFans, стилистично “Черна неделя” ще представлява комбинация между “Командо” и “Константин". Сюжетът на предстоящия екшън-трилър остава непроменен, и в момента режисьорите Скот Уо и Майк МакКой са в търсене на актьора, който ще изиграе ролята на производителя на оръжия, срещу когото се изправя героя на Арнолд Шварценегер.

Сценарият на “Черна неделя”, закупен от продуцентската компания QED International в началото на тази година, е написан от Скип Уудс, който е работил по известни екшън-филми като “Парола: Риба-меч”, “Х-мен Началото: Върколак” и миналогодишния “А отборът”.

Режисьорите Скот Уо и Майк МакКой също така и ще продуцират лентата, заедно с Арнолд Шварценегер, а старта на снимките ще бъде даден на 1-ви април, следващата година. Според първоначалните слухове, екипът на свръхестествения екшън ще работи в общо три щата – Колорадо, Аризона и Калифорния.

Световната премиера на “Черна неделя” ще се състои в началото на 2013-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.