Нова информация за “Невероятният Спайдър-мен 3”

05.10.2013 г.
Нова информация за “Невероятният Спайдър-мен 3”Триизмерният комиксов екшън “Невероятният Спайдър-мен” се превърна в хит за студиото Колумбия Пикчърс с приходи надвишаващи сумата от 750 милиона долара. Веднага след постигнатия успех екипа на продукцията започна да разработва и директно продължение в което главната мъжка роля отново бе поверена на номинирания за “Златен глобус” Андрю Гарфилд. “Невероятният Спайдър-мен 2” ще тръгне по българските и световни киноекрани през лятото на 2014-та година и точно както предшественика си филма ще се прожектира в триизмерен формат.

От Колумбия Пикчърс оповестиха преди около една година, че планират да направят поне още два филма от поредицата със същия актьорски състав. През изминалия летен сезон от студиото потвърдиха за пореден път тази информация и освен това разкриха, че “Невероятният Спайдър-мен 3” ще тръгне по кината в целия свят от 10-ти юни, 2016-та година, а премиерата на четвъртия филм ще се състои на 4-ти май, 2018-та година.

Въпреки че тепърва предстои премиерата на втората част от Колумбия Пикчърс не губят никакво време и преди броени часове разкриха имената на част от хората, които ще работят по “Невероятният Спайдър-мен 3”. Сценарият на лентата ще бъде написан от Алекс Кърцман, Джеф Пинкнър и Роберто Орси (които работеха и по втората част), а на режисьорския стол ще седне отново създателя на оригинала и първото продължение Марк Уеб. Заедно с тази информация беше и оповестено, че Андрю Гарфилд със сигурност ще се завърне за трети път в главната роля на Питър Паркър/Спайдър-мен.

Към Гарфилд се очаква да се присъединят актьорите Дейн ДеХаан и Шейлийн Уудли, които ще изпълнят съответно ролите на Мери Джейн Уотсън и най-добрия приятел на Питър Паркър, Хари Осбърн. Все още няма подробна информация за сюжета на “Невероятният Спайдър-мен 3”, но това което се знае със сигурност е, че Мери Джейн Уотсън ще бъде основния катализатор на действието.

Също както предшествениците си третата част ще се разпространява в триизмерен формат, а бюджета за направата й ще надвишава сумата от 150 милиона долара. Повече информация за бъдещата лента ще бъде разкрита след като втората част тръгне по световните киноекрани.

За момента “Невероятният Спайдър-мен 3” е единствената филмова продукция, чиято премиера е насрочена за 10-ти юни, 2016-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.