Джъстин Дероу едва ли ще режисира втората част на комедията “Зулендър

15.08.2014 г.
Джъстин Дероу едва ли ще режисира втората част на комедията “Зулендър”Ексцентричната комедия на Бен Стилър “Зулендър” бе един от няколкото студийни проекти, които тръгнаха по кината само няколко дни след терористичните атентати от 11 септември 2001 година. Това оказа негативно влияние на приходите и лентата не успя да се превърне в очаквания от продуцентите и анализаторите бокс-офис хит.

За сметка на това, финансовите постъпления от продажбите и наемите на DVD дискове надминаха предварителните прогнози и с течение на времето популярността на “Зулендър” сред феновете на комедийното кино се увеличи значително.

През 2010-та година самият Бен Стилър оповести, че е започнал да работи по сценария на директно продължение, което отново ще се фокусира върху несполуките на добродушния, но глуповат супермодел Дерек Зулeндър. Стилър потвърди, че за втори път ще се превъплъти в главната титулярна роля, а за режисьор на втората част бе избран актьорът-сценарист Джъстин Дероу (“Американски психар”).

Въпреки готовността на Стилър и Дероу да заснемат “Зулендър 2”, от студиото Парамаунт Пикчърс не даваха зелена светлина на проекта и в продължение на няколко години се смяташе, че по всяка вероятност няма да не се стигне до снимки.

За радост на почитателите на първия филм, Джъстин Дероу разкри днес, че вторият “Зулендър” вече разполага със завършен сценарий и е само въпрос на време, преди да бъде даден старт на снимачния процес.

Ето какво още заяви Дероу по време на интервю за новия сериал с негово участие “Останалите":

“Да, имаме готов сценарий и водим разговори със студиото. В момента се опитваме да наредим всичко и съвсем скоро ще задвижим машината. Ще се срещна с Бен през септември, за да доизясним някои неща.”

Дероу разкри още, че той най-вероятно няма да режисира “Зулендър 2”: “Не мисля, че ще имам време да режисирам филма. Всичко зависи от това, дали ще продължим да работим по “Останалите”. Ако снимаме нов сезон, то тогава няма да мога да работя по “Зулендър 2”. Така че най-вероятно режисурата ще бъде отново поверена на Бен. Което, разбира се, ще бъде страхотно.”

Освен Бен Стилър, във втората част ще участва и Оуен Уилсън, който в оригиналната лента изигра ролята на световноизвестния модел Хензъл.

За момента от Парамаунт Пикчърс не разкриват по-детайлна информация за “Зулендър 2” и лентата все още не разполага с премиерна дата.
Copyright © 2024 Dir.bg.