Бет Мидлър разбуни духовете около Фокус-мокус 2

13.11.2014 г.
Бет Мидлър разбуни духовете около Фокус-мокус 2Трите водещи актриси от класиката от 1993 г. искат продължение и насочиха феновете към Дисни

След слуховете от лятото на 2012 г., че Walt Disney Pictures подготвя втори филм с историята от "Фокус-мокус" под заглавие "Hocus Pocus 2: Rise of the Elderwitch", те бяха опровергани. Появата на Тина Фей като продуцент на обявения за 2015 г. "Untitled Witch Project" ("Неозаглавен проект за вещици") на Walt Disney Productions, в който тя ще има и роля, се оказа без връзка с историята от 1993 г. Копродуцент на Фей ще бъде Алисън Шиърмър, която бе президент на продукцията на "Игрите на глада".

Главните роли на сестрите Сандерсон във "Фокус-мокус" се изиграха от Бет Мидлър, Сара Джесика Паркър и Кати Наджими - зли възкръснали вещици, които възвръщат младостта си, като извличат жизнени сили от деца в техния вещерски район.

Във вторник 68-годишната Мидлър разкри във форума Reddit AMA, че и трите вещици искат да играят в продължение на култовия хит отпреди 21 години. Нейните думи изглежда са направили магия на Паркър (49) и Наджими (57), тъй като само часове, след като Мидлър призова феновете "да затрупат с молби компанията Дисни", останалите две излязоха в Туитър, за да кажат - "Вътре сме!".

Наджими написа "Фокус-хора, Бет го каза най-добре" и направи линк към статия за призива на Мидлър към втори епизод. В сряда тя отбеляза, че феновете на филма са разбунени от коментарите на Мидлър и добави "Тя е права и да, в Дисни решават. Обещавам, че ако мобилният ми звънне, ще го откъсна от сутиена и ще вдигна" ("she's rite&yes @Disney decides. Promse, whn my cell rngs ill tai it out o my bra &answer it."). Тя потвърди ентусиазма си за нов филм и в е-мейл до интернет портала Buzzfeed, в който написа: "Любовта на фокус-итите е поразителна. Тяхната креативност заля социалните медии със създадени от тях костюми на сестрите, плакати, графики, тениски, статуи, фотографии и цитати... Искам да им кажа, че виждаме и оценяваме това. Едно продължение е напълно в ръцете на Дисни и е вълнуващо да видим какво ще се случи".

Колкото до Паркър, тя е попитана в Туитър за нейния интерес да се върне - на което отговаря просто, но определено: "Да, вътре съм".
Copyright © 2024 Dir.bg.