Ще има още три филма от поредицата “Бързи и яростни”

18.11.2014 г.
Ще има още три филма от поредицата “Бързи и яростни”От 2009-та година насам екшън-поредицата “Бързи и яростни” се радва на все по-голям зрителски и медиен интерес. Общите световни приходи на последните три части от франчайза надвишават сумата от 1.5 милиарда долара, а очакванията са, че предстоящият “Бързи и яростни 7” ще се превърне в най-големия финансов успех за Вин Дизел и компания.

Първоначалният план на продуцентите бе седмата част да тръгне по кината през лятото на 2014-та, но трагичната кончина на Пол Уокър доведе до отлагане на премиерата с една година. Сега, до появата на “Бързи и яростни 7” остават малко повече от пет месеца и още отсега е ясно, че лентата ще се нареди сред най-големите бокс офис хитове на 2015-та година. Имайки предвид това не е изненадващо, че от студиото Юнивърсъл Пикчърс вече изготвят планове за продължаване на поредицата с нови филми.

Липсата на Пол Уокър неминуемо ще доведе до промени по отношение на главните персонажи, но според президентката на "Юнивърсъл" Дона Ленгли това няма да окаже сериозно влияние на цялостната поредица.
В интервю за Hollywood Reporter, Ленгли също така заяви, че планът на студиото е франчайзът да бъде продължен с още 3 части: “Смятаме да направим поне още три филма. Пол е и винаги е бил важна част от тази поредица, но има и много други персонажи, на които можем да обърнем внимание. Имаме възможността да представим и няколко напълно нови герои. Тази поредица все още се развива и мисля, че има интересни неща, които можем да покажем на публиката. Разбира се, ще внимаваме да не се стигне до “зрителска умора”.”

Режисурата на “Бързи и яростни 7” е поверена на австралиеца Джеймс Уан (“Убийствен пъзел”), но - според последната информация от "Юнивърсъл Пикчърс" - към поредицата се очаква да се завърне отново създателят на предишните четири части, тайванецът Джъстин Лин. Той е изявил желание да режисира осмата част, но все още няма подписан договор между него и студиото.

Повече детайли за бъдещето на поредицата ще бъдат разкрити, след като седмата част се завърти по киноекраните.

Световната премиера на екшън лентата е насрочена за 10 април 2015 година.

Списък на досегашните филми:
- "Бързи и яростни" ("The Fast and the Furious") 2001, реж. Боб Коен;
- "Бързи и яростни 2" ("2 Fast 2 Furious") 2003, реж. Боб Сингълтън;
- "Бързи и яростни: Tokyo Drift" ("The Fast and the Furious: Tokyo Drift") 2006, реж. Джъстин Лин;
- "Бърз и яростен" ("Fast & Furious") 2009, реж. Джъстин Лин;
- "Бързи и яростни 5: Удар в Рио" ("Fast Five") 2011, реж. Джъстин Лин;
- "Бързи и яростни 6" ("Fast & Furious 6") 2013, реж. Джъстин Лин;
- Бързи и яростни 7 ("Furious 7") 2015, реж. Джеймс Уан.
Copyright © 2023 Dir.bg.