Тийзър в очакване на трейлъра за "Джурасик парк"

24.11.2014 г.
Тийзър в очакване на трейлъра за В очакване на трейлъра за 4-тия филм за "Джурасик парк", който трейлър ще видим този четвъртък, Юнивърсъл днес пусна 15-секунден тийзър.
Вижте го.

С него се прехвърляме обратно в 1993 година, благодарение на познатата мелодия на пианото (музика на Джон Уилямс) и някои кадри, напомнящи за първия епизод.

Концепцията за подгряващ тийзър към трейлър придоби популярност в последно време за разочарование на някои фенове, но този като че попада на своето място предвид истеричното бълване на фалшиви видеоматериали.

Звездата на "Джурасик свят" е Крис Прат и е познат на зрителите от летния хит "Пазители на Галактиката". Във филма, чиято премиера се очаква през юни догодина (на 15 юни 2015 г. в България), ще видим още Брайс Хауард, Джуди Гриър, Омар Си и 13-годишния Тай Симпкинс. В момента лентата е във фаза постпродукция.

Героите и сюжетът са разписани от сценариста на първия филм - Майкъл Крайтън. Режисьор е Колин Тревороу, който не е познат на българските зрители, макар да получи различни номинации преди две години за "Safety Not Guaranteed", комедиен романс с участието на Одри Плаза. Тревороу е и автор на сценария заедно с неизвестния Дерек Конъли, но сред продуцентите е номинираният за 5 "Оскар"а Франк Маршал.
Copyright © 2024 Dir.bg.