Мегън Фокс в продължението на “Костенурките нинджа

09.12.2014 г.
Мегън Фокс в продължението на “Костенурките нинджа”Продуцираният от Майкъл Бей фантастичен екшън “Костенурките нинджа” се нареди сред най-успешните и дискутирани филмови заглавия на 2014-та година. Високобюджетната лента с Мегън Фокс натрупа над един милион лева от кинопрожекциите си в България, а приходите й в световен мащаб се равняват на половин милиард долара.

От студиото Парамаунт Пикчърс реагираха бързо и в края на тазгодишния летен сезон стана ясно, че ще бъде направено директно продължение с насрочена за 2016-та година световна премиера.

Въпреки че проектът е от няколко месеца в период на предпродукция, повторното завръщане на звездата от оригиналния филм Мегън Фокс не бе сигурно.

От Парамаунт Пикчърс отказваха коментар по въпроса, но сега изпълнителният продуцент на първата част Андрю Форм сложи край на спекулациите като разкри, че Фокс със сигурност ще изиграе отново ролята на репортерката Ейприл О’Нийл.

Форм пред Omelete.com: “Мегън Фокс и Уил Арнет отново ще бъдат част от актьорския екип. Техните герои са изключително важна част от историята. Мога също така да кажа, че във филма ще се появяват Бибоп, Рокстеди и Кейси Джоунс, които както знаете са едни от любимите персонажи на феновете.”

Първоначално се смяташе, че режисьорът на първата част Джонатан Либесман ще се завърне и за “Костенурките нинджа 2”, но преди два дни бе оповестено, че поради несъответствия в графиците той е бил принуден да се оттегли от проекта.

За негов заместник вече е избран създателят на тазгодишната приключенска фантастика “Earth to Echo”, доскоро неизвестният Дейвид (Дейв) Грийн. За него “Костенурките нинджа 2” ще бъде първи високобюджетен студиен проект.

Актьорите Джереми Хауърд, Пит Плаузак, Ноел Фишър и Алън Ричсън (подкрепени отново от специалистите по визуални ефекти) ще вдъхнат живот на костенурките Донатело, Леонардо, Рафаел и Микеланджело, но тъй като е все още прекалено рано, не се знае нищо за цялостния сюжет на продължението.

Подобно на предшественика си, “Костенурките нинджа 2” ще се разпространява в триизмерен формат, а бюджетът за снимки със сигурност ще надвишава сумата от 130 милиона долара. Майкъл Бей ще продуцира лентата заедно с Андрю Форм и Брад Фулър (“Петък 13-ти”), а по сценария вече работи дуото зад “Мисията невъзможна: Режим Фантом” Андри Немек и Джош Апелбаум.

Снимките на “Костенурките нинджа 2” се очаква да започнат през летния сезон на 2015-та година.

От Парамаунт Пикчърс разкриха, че световната премиера на триизмерната лента ще се състои на 3-ти юни, 2016-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.