Най-популярните в социалните медии

13.12.2014 г.
Най-популярните в социалните медииВ редакторски материал на популярния сайт IMDb.com (собственост на Amazon) са представени историите, получили през 2014 г. най-много кликове и ангажименти (лайкове, коментари и споделяния) на създадените от сайта групи във Фейсбук и Туитър.

1. На първо място е новината от месец юни, че Джейсън Момоа ще играе Акваман в "Batman Vs Superman: Dawn Of Justice ("Батман срещу Супермен: Зора на справедливостта"), предвиден за пускане през 2016 г., в който ще си партнира с Бен Афлек, Ейми Адамс и се говори и за Джена Малоун.

2. Разкриването през февруари на състава на новия римейк "Фантастичната четворка", предвиден за лятото на 2015 г. - Майлс Телър, Кейт Мара и Джейми Бел се присъединяват към Майкъл Б. Джордан. В лентата акцентът ще падне върху четиримата герои като младежи.

3. Включването на неочакваното преди това дуо Винс Вон и Колин Фарел в главните роли във втория сезон на сериала "Истински детектив", потвърдено през септември.

4. Разочарованието на Куентин Тарантино от факта, че неговият сценарий за "Омразната осморка" ("The Hateful Eight") е изтекъл този януари от един от актьорите, на когото е представен. Режисьорът е толкова разстроен, че засега се отказва от проекта си за уестърн с The Weinstein Company, който трябваше да види бял свят догодина и е замислен като съпоставка с класиката от 1960 г. "Великолепната седморка" ("The Magnificent Seven"). В състава на осморката са звезди като Чанинг Тейтъм, Самюъл Джаксън, Кърт Ръсел, Дженифър Джейсън Лий, Тим Рот, Майкъл Мадсън и други.

5. Публикуването през месец май на снимка на Бен Афлек като Батман с неговия Батмобил в Туитър. Снимката е лично дело на самия режисьор на "Батман срещу Супермен: Зора на справедливостта" (2016) Зак Снайдър, с неговия черно-бял немски фотоапарат "Лайка".

6. Обявеното през май присъединяване на Чанинг Тейтъм към света на супергероите - той ще играе Гамбит в бъдещите филми "Х-Мен".

7. Нахлузването от Шая ЛаБаф на хартиен плик с надпис "Вече не съм известен" по време на премиерата на "Нимфоманка 1" на Берлинския филмов фестивал през февруари.

8. Разкриването през април на екипа на "Star Wars VII" ("Междузвездни войни: Силата се пробужда"), което потвърди повечето слухове както за завръщането на познати лица, така и за привличането на нови.

9. Смъртта на 46-годишния Филип Сиймор Хофман на 2 февруари.

10. Смъртта на 63-годишния Робин Уилямс на 21 юли.
Copyright © 2024 Dir.bg.