Ще има ли продължение екшън-трилърът с Киану РийвсДжон Уик”?

06.02.2015 г.
Ще има ли продължение екшън-трилърът с Киану Рийвс “Джон Уик”?В края на изминалата 2014-та година по българските и световни киноекрани тръгна продуцираният от Ева Лонгория криминален екшън-трилър “Джон Уик”. Нискобюджетният филм не само успя да регистрира приходи от близо 80 милиона долара, но и увеличи значително медийния интерес към кариерата на Киану Рийвс.

Самият Рийвс заяви през месец ноември, че има “интересни идеи” за директно продължение на филма, но тогава липсваше официален коментар по въпроса от страна на продуцентите.

Преди броени часове обаче самите режисьори на “Джон Уик” разкриха, че вече е започнала подготвителната работа по втората част.

В интервю за сайта Movies.com Чад Стахелски и Дейвид Лийч заявиха, че работата по сценария на продължението ще стартира в най-скоро време, но не разкриха дали Киану Рийвс е подписал официален договор за участие.

Стахелски: “От доста време имаме идеи за втората част и знаем, че можем да представим още по-добър екшън. Но най-важното е доколко публиката харесва главния герой. Ако героят няма харизма, тогава и най-добрият екшън не може да оправи нещата. Така че основното за нас в момента е да измислим добра история и да разполагаме с герой, когото всички харесват. След това ще доукрасим това с екшън, който обещаваме, че ще бъде страхотен.”

Официално “Джoн Уик 2” не разполага с актьорски състав и за момента не се знае кога ще започнат снимките. Освен режисьори на бъдещата лента, Чад Стахелски и Дейвид Лийч са също така и продуценти, в партньорство с Базъл Иуанек (изпълнителен продуцент на “Непобедимите”) и вече споменатата Ева Лонгория (тв сериала “Отчаяни съпруги”).

Както може да се очаква, все  още няма никаква информация относно сюжета и новите персонажи в “Джoн Уик 2”.

Повече детайли за разработваната продукция се очаква да бъдат разкрити в следващите няколко месеца.
Copyright © 2024 Dir.bg.