Оригиналният саундтрак към „Дивергенти 2: Бунтовници” излиза на 17 март

06.03.2015 г.
Оригиналният саундтрак към „Дивергенти 2: Бунтовници” излиза на 17 мартInterscope Records партнира със Summit Entertainment, компания на  Lionsgate, за създаването и представянето на саундтрака на футуристичния приключенски екшън „Дивергенти 2: Бунтовници”. Парчетата ще бъдат разпространени дигитално от "Interscope Records" на 17 март и включват чисто ново изпълнение на M83 с HAIM,  озаглавено “Holes in the Sky.”

Дивергенти 2: Бунтовници("Insurgent"), втората част на франчайза „Дивергенти” ("Divergent"), ще тръгне по кината в България в 3D и 2D версии на 20 март. Филмът, базиран на едноименния бестселър на Вероника Рот, ще се разпространява у нас от bTV Studios.

"Режисьорът Роберт Швентке внесе невероятен нюанс в работата по филма и ни отведе до границите на музикалната изобретателност”, коментира музикалният консултант Рандал Постър. „Саундтракът обединява разнообразна и силна колекция от песни. Но не просто група песни за смирените, а  нови химни за смелите. Музика, която със сигурност ще даде енергия на бунта ви”.

Списъкът с песни в саунтрака на „Дивергенти 2: Бунтовници” включва:
“Holes in the Sky” – M83 с HAIM
“Blood Hands”- Royal Blood
“Never Let You Down” – Woodkid ft. Lykke Li
“The Heart of You” – Anna Calvi
“Sacrifice” – Zella Day
“Carry Me Home” – SOHN
“Warriors” – Imagine Dragons
“Convergence” Score Suite from "Insurgent" – композиран и изпълнен от Джоузеф Тарапанийз.

В сюжета си „Бунтовници” вдига залога за Трис, която търси съюзници и отговори в руините на един футуристичен Чикаго. Трис (Шейлийн Уудли) и Фор (Тио Джеймс) са бегълци, които се укриват, преследвани от Джанин (Кейт Уинслет) - лидера на властолюбивия елит на Ерудитите. Състезавайки се с времето, те трябва да разберат за какво семейството на Трис е жертвало живота си и защо лидерите на Ерудит са готови на всичко, за да ги спрат . Преследвана от изборите в миналото си и отчаяно желаеща да защити тези, които обича, Трис заедно с Фор се изправя пред невъзможни предизвикателства, за да отключи истината за миналото и в крайна сметка -бъдещето на техния свят.

В лентата участват номинираната за Златен глобус Шейлийн Уудли, Тио Джеймс, носителите на "Оскар" Кейт Уинслет и Октавия Спенсър, Джай Кортни, Рей Стивънсън, Зоуи Кравиц, Майлс Телър, Ансел Елгорт, Маги Кю и Мъкай Файфър. Ще видим още Наоми Уотс и Ашли Джъд.
Copyright © 2024 Dir.bg.