Кристен Стюарт и Брус Уилис сред звездния каст на новия филм на Уди Алън

11.03.2015 г.
Кристен Стюарт и Брус Уилис сред звездния каст на новия филм на Уди АлънДокато почитателите на Уди Алън очакват юлската премиера на комедийната му драма “Irrational Man” 79-годишния режисьор се подготвя за снимките на своя най-нов игрален филм. Информацията за проекта е все още оскъдна и поне за момента не се разкрива неговото официално заглавие. За сметка на това Алън вече се е спрял на изпълнителите, които ще предвождат актьорския състав.

Източници близки до неозаглавената ансамблова продукция разкриха пред Deadline, че договори за участие са подписали звездата от “Армагедон” Брус Уилис, номинирания за “Оскар” Джеси Айзенбърг (“Социалната мрежа”) и 24-годишната Кристен Стюарт, която доби световна популярност с главната си роля в поредицата “Здрач”.

Все още не се разкрива какви ще бъдат ролите на тримата актьори, но вече се знае, че намерението на Уди Алън е да заснеме филма до края на есента тази година.

Любопитно е да се отбележи, че това ще бъде трети общ проект на Джеси Айзенбърг и Кристен Стюарт, след комедията “Щуротии в лунапарка” и екшъна “American Ultra” (чиято премиера ще се състои в края на тази година).

За Брус Уилис лентата е първо сътрудничество с Уди Алън. Самият Алън вече е приключил с работата по сценария и в най-добрия случай до няколко седмици ще стане ясно кои други актьори ще подпишат договори за участие.

Освен сценарист и режисьор на филма, Уди Алън е също така продуцент в партньорство с Лети Арсънсън (“Магия в полунощ”), Стивън Тененбаум (“Син жасмин”) и Едуард Уолсън (“Полунощ в Париж”).

Алън е един от малкото режисьори, които успяват да привличат известни актьори към проектите си без да им показват сценарий, и имайки предвид този факт очакванията са, че към Брус Уилис, Джеси Айзенбърг и Кристен Стюарт ще се присъединят други популярни изпълнители.

Световната премиера на неозаглавената продукция е насрочена за средата на 2016-та година. Все още няма точно определена дата.
Copyright © 2024 Dir.bg.