Първи кадри от новия филм за Бонд: тийзър-трейлър

28.03.2015 г.
Първи кадри от новия филм за Бонд: тийзър-трейлър24-тото приключение на Джеймс Бонд в първия тийзър-трейлър на филма

Точно в 01:45 ч. българско време в днешната събота бе разкрито дългоочакваното видео за "СПЕКТЪР", благодарение на официалния сайт 007.com.

Вижте трейлъра.

В предстоящите часове от разпространителя на лентата за България "Форум Филм" се очаква и версия на трейлъра, субтитрирана на български език.

В сюжета на приключенския екшън трилър, загадъчно послание от миналото на Бонд ще го изпрати по следите на зловеща престъпна организация. Докато М се бори с политиците да запази тайните служби, Бонд постепенно разкрива ужасяващата истина, която се крие зад "СПEКТЪР".

Сам Мендес се завръща като режисьор в поредицата, а Даниел Крейг влиза в образа на Агент 007 за четвърти път. Потенциала си като М ще разкрие Рейф Файнс, който замени емблематичната за тази роля Джуди Денч. Момичето на Бонд този път е изкусителната Моника Белучи, а Кристоф Валц влиза в кожата на главния злодей.

Продуценти на СПЕКТЪР са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи, а сценарият е дело на Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърт Уейд.

"Spectre" се появява след "Skyfall" ("007 координати: Скайфол") - най-успешния филм за Бонд досега с международна печалба от 1.1 милиарда долара. Премиерата на "Спектър" в България е на 6 ноември 2015 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.