Кристен Стюарт се присъедини към актьорския състав на „Дълга разходка на полувремето” на Анг Лий

06.04.2015 г.
Кристен Стюарт се присъедини към актьорския състав на „Дълга разходка на полувремето” на Анг ЛийСлед като малко по-рано тази година ви съобщихме, че Стив Мартин и Гарет Хедлънд са се присъединили към актьорския състав на новия филм на Анг Лий – „Дълга разходка на полувремето” („Long Halftime Walk”), сега стана известно, че Кристен Стюарт („Здрач”) ще им прави компания на снимачната площадка. Тя ще изиграе ролята на сестрата на главния герой – Били Лин (в изпълнението на дебютанта Джо Олуин).

Сюжетът се върти около 19-годишен войник, който оцелява заедно с отряда си след тежка битка в Ирак и благодарение на медиите се превръща в знаменитост. Докато героите присъстват на мач от Националната футболна лига в тяхна чест, те си припомнят тежките битки.

Снимките на филма започват този месец в Атланта, щата Джорджия, който по сценарий ще замества Далас, щата Тексас.

25-годишната американка Кристен Стюарт спечели тази година награда „Сезар” за най-добра актриса във второстепенна роля за драмата „Облаците на Силс Мария” ("Clouds of Sils Maria") и е готова за нови актьорски върхове. Тя ще участва и в новия филм на Уди Алън.
Copyright © 2024 Dir.bg.