Индиана Джоунс се завръща през 2018-та година

22.06.2015 г.
Индиана Джоунс се завръща през 2018-та годинаПрез изминалите няколко години темата за бъдещето на хитовата приключенска поредица “Индиана Джоунс” бе често дискутирана във филмовите среди. След премиерата на "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" Стивън Спилбърг и Харисън Форд изявиха желание да продължат екранната история с пети филм, но за съжаление на феновете до снимки не се стигна и само преди няколко месеца от началството на Уолт Дисни разкриха, че поредицата ще бъде “рестартирана” с изцяло нов актьорски състав.

Познатият от “Джурасик свят” Крис Прат беше първият изпълнител, чието име започна да се свързва с новия “Индиана Джоунс”, а през месец февруари тази година се появи новината, че самият Стивън Спилбърг е изявил желание да режисира рестарта. Важно е да се отбележи, че продукцията все още не разполага със завършен сценарий и няма подписани договори.

За сметка на това източници, близки до проекта (цитирани от Ain't It Cool News) разкриха малко по-рано днес, че - ако всичко протече по план - следващият “Индиана Джоунс” ще се завърти по световните киноекрани през втората половина на 2018-та година (когато се навършват и десет години от появата на "Кралството на кристалния череп") . Според слуховете, изненадващият международен успех на “Джурасик свят” (също част от поредица на Стивън Спилбърг) и голямата популярност на Крис Прат са едни от основните причини, поради които от Уолт Дисни са започнали активно да разработват новия филм за известния археолог.

Информацията за премиерата през 2018-та година все още не е официално потвърдена, но все пак се знае, че студиото планира да финансира направата на не един, а на няколко пълнометражни ленти за Индиана Джоунс.

Разработването на проектите протича под надзора на номинираната за осем награди “Оскар” Катлийн Кенеди, която е продуцирала всички предишни части от приключенската поредица.

Очакванията са, че до края на тази година ще бъдат разкрити по-конкретни детайли за бъдещето на “Индиана Джоунс”.
Copyright © 2024 Dir.bg.