Брайън Сингър: „Х-Мeн: Апокалипсис” ще покаже истинското начало на мутантите

08.07.2015 г.
Брайън Сингър: „Х-Мeн: Апокалипсис” ще покаже истинското начало на мутантитеТака твърди Брайън Сингър за своя следващ филм, който ще дебютира на екраните догодина.

„Филмът поставя финалната точка в историята, разказана в шестте други заглавия, посветени на Х-Мен – казва Сингър. – В същото време той ще бъде и отправна точка за прераждане на нови и по-малко познати герои.”

Режисьорът има предвид по-младите нови герои, версии на Буря, Циклоп, Джийн Грей и Нощна сянка. Те ще бъдат изиграни съответно от Александра Шип (на 23 г., известна от телевизионни сериали), Тай Шеридан (18, познат ни от "Дървото на живота"), Софи Търнър (19, сериала "Game of Thrones") и Коуди Смит-Макфий (19 - "Зората на планетата на маймуните").

„Това е истинското начало на Х-Мен – допълва Сингър. – Оттук започва всичко.”

Изказването му звучи като най-амбициозния проект от поредицата, но всичко ще се разкрие в кината. Сингър е в Канада, където снима приключенското фентъзи.

Този уикенд на Сингър предстои да разкрие първи подробности от лентата по време на панаира Comic-Con в Сан Диего. Възможно е тогава той да обясни и какво има предвид с думите си "истинското начало" ("true birth of the X-Men"). Засега е известно, че Дженифър Лорънс няма повече да влиза в следващи продължения, а договорите с Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър и Никълъс Хоулт ще трябва да бъдат преразгледани, ако в бъдеще участват отново.
Copyright © 2024 Dir.bg.