Хан Соло ще се сдобие със собствен филм

09.07.2015 г.
Хан Соло ще се сдобие със собствен филмВ самият край на 2014-та година от началството на Уолт Дисни потвърдиха официално, че Хан Соло ще бъде един от първите персонажи от вселената на “Междузвездни войни”, който ще се сдобие със свой самостоятелен филм. Докато феновете очакват с нетърпение премиерата на седмата част от франчайза "Междузвездни войни: Силата се пробужда", от Дисни разкриха датата, на която лентата за Хан Соло ще дебютира пред широката публика.

Все още неозаглавената продукция ще тръгне по световните киноекрани от 25-ти май, 2018-та година, а действието й ще се развива преди описаните случки в оригиналната трилогия "Междузвездни войни". Заедно с премиерната дата от Уолт Дисни разкриха, че режисурата на високобюджетната лента вече е била поверена на дуото Фил Лорд и Крис Милър, които са най-известни с работата си по "Внедрени в час", "Облачно с кюфтета" и "LEGO: Филмът".

Кастингите за главни роли все още не са започнали и за момента една от малкото потвърдени информации за проекта е, че сюжета ще разказва за младия Хан Соло и как той се превръща в познатия от първите три "Star Wars"-ленти персонаж.

В разпространено до медиите изявление режисьорите Фил Лорд и Крис Милър заявиха:

"Това е първият ни филм, който звучи като добра идея от самото начало. Обещаваме, че ще поемаме рискове, ще дадем на публиката свежо изживяване и се ангажираме да бъдем напълно верни на персонажите, които значат толкова много за нас. За двама ни това е сбъдната мечта - да можем да направим филм с някои от най-великите персонажи от поредица, която обичаме от малки."

По сценария на филма за Хан Соло работят Джо Касдан и Лорънс Касдан ("Междузвездни войни: Епизод V - Империята отвръща на удара"), а стартът на снимачния процес ще бъде даден през пролетта на 2017-та година.

За момента от Уолт Дисни не разкриват друга информация за разработваната продукция.
Copyright © 2024 Dir.bg.