Кого ще видим като Хан Соло в новия филм?

10.07.2015 г.
Кого ще видим като Хан Соло в новия филм?Ден след като стана ясно, че Хан Соло ще се сдобие със самостоятелен филм, медиите започнаха да гадаят кой актьор ще влезе в ролята на младата версия на обичания герой.

Ето десетката имена, предложена от английския „Гардиън”:

1. Крис Прат – очевидно заради новопридобития му статут на суперзвезда след участието му в „Джурасик свят”. Около неговото име от месеци витае слухът, че той ще играе тази роля.

2. Майкъл Ангарано – млад, но многообещаващ актьор от Бруклин, известен от филми като „Червеният щат”, „Чайникът” и „Школа за герои”.

3. Джейми Бел – наясно е с блокбастърите, защото е участвал в „Кинг Конг” на Питър Джаксън и ще го видим и във „Фантастичната четворка”. Освен това има подходяща физика още от времето на „Били Елиът”.

4. Ник Робинсън – известен също с участието си в „Джурасик свят”, редом до Крис Прaт. Освен това ще е много млад – едва 22-годишен е.

5. Дейв Франко – след десетгодишна кариера в киното, по-малкият брат на Джеймс Франко има и опита, и чара да износи на гърба си високобюджетен филм.

6. Томас Ман – голямата звезда от тазгодишния фестивал Сънданс от филма, спечелил и Голямата награда на журито и тази на публиката – „Аз, Ърл и умиращото момиче” („Me and Earl and the Dying Girl”).

7. Майкъл Би Джордан – справи се с критиката, че е избран да играе Джони Сторм във „Фантастичната четворка” заради цвета на кожата си. Вероятно ще се справи и с още една подобна атака, ако изиграе още един „бял” герой.

8. Джош Хъчерсън – може да се похвали с легион от почитателки от нежния пол с участието си в „Игрите на глада”. Като че ли това е достатъчно като за начало.

9. Шая ЛаБаф – преди да нашумее със странното си поведение, Шая беше един от най-талантливите и многообещаващи млади актьори. Подобна роля като тази на Хан Соло би могла отново да го върне в правия път.

10. Елън Пейдж – макар да е жена, миналата година Пейдж изигра ролята на Хан Соло в сценичното четене на „Империята отвръща на удара” миналата година под режисурата на Джейсън Райтман и партнирайки на Джесика Алба като принцеса Лея.
Copyright © 2024 Dir.bg.