Ант-мен и Осата

Ant-Man and the Wasp

САЩ, Великобритания | 2018г | 118 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Фантастика | Официален сайт
- 7/10

За филма

В разпространение от: 29.06.2018
Премиера в България: 06.07.2018
Производител: Marvel Studios, Walt Disney Studios
Разпространител: Форум Филм България

По едноименните комикси (след 1962 г.) на Марвъл с автори Стан Лий, Лари Лийбър и Джак Кърби.
Продължение на "Ант-мен" (2015 г.) и на "Първият отмъстител: Войната на героите" (2016).

Това е следващата глава от историята, посветена на супергероя, чиято суперсила е удивителната възможност да се смалява. Действието се развива след това във филма "Първият отмъстител: Войната на героите" (2016) и Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да се изправи срещу последиците от избора, който е направил – както като супергерой, така и като баща. Централна тема на филма са отношенията родител - баща.

Докато се опитва да възстанови семейното щастие и да се захване отново с отговорностите си на Ант-Мен, той получава съобщение от Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) и д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас), което го призовава да се яви за нова спешна мисия. Освен че Скот отново трябва да облече костюма на Ант-Мен и да се пребори със следващото предизвикателство, пред него стои и нелеката задача да свикне с новия си партньор – Осата, в чиято роля е отново чаровната дъщеря на д-р Пим – Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили).

В първия филм отношенията между тях предстояха да се развиват, а сега новосформираният екип трябва да успее да се сработи, за да разбере тайните от своето минало.

Мишел Пфайфър се включва като мистериозно изчезналата Джанет ван Дайн – майката на Хоуп и съпруга на д-р Пим. Стан Лий е сред изпълнителните продуценти.

Кастинг

Режисьор: Пейтън Рийд
В ролите: Еванджелин Лили, Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Майкъл Пеня, Джереми Ренър, Мишел Пфайфър, Лорънс Фишбърн, Хана Джон-Кеймън, Джуди Гриър, Боби Канавали
Сценаристи: Андрю Барър, Гейбриъл Ферари, Пол Ръд
Продуцент: Кевин Файги
Музика: Кристоф Бек
По книгата на: Лари Лийбър
Оператор: Данте Спиноти
Copyright © 2024 Dir.bg.