Обир със стил

Going in Style

САЩ | 2017г | 106 минути | Комедия , Криминален | Официален сайт
- 8.4/10

За филма

В разпространение от: 07.04.2017
Премиера в България: 07.04.2017
Производител: MGM, New Line Cinema, Village Roadshow Pictures, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

Римейк на едноименния филм от 1979 г.

Уили, Джо и Албърт (Морган Фрийман, Майкъл Кейн и Алън Аркин) са приятели от дълго време. Когато пенсионният им фонд към компанията "Семтекс Стийл" е закрит, тримата решават да зарежат пенсионерския живот и за първи път да кривнат от правия път. В отчаянието си и в невъзможност да плащат трупащите се сметки и да помагат на близките си, тримата рискуват всичко и решават да отмъстят на банката, която е задигнала парите им. Все пак тримата живеят от чек до чек на социалната помощ и понякога си хапват от храната на кучетата... Но в крайна сметка това им писва!

Планът им може да е аматьорски, те рискуват всичко в една безразсъдна авантюра - искат да ограбят банката, в която са потънали парите им. Има един проблем: дори не знаят как се държи пистолет! Изпълнението на плана се превръща в поредица от комедийни ситуации - но важното е, че всичко е със стил.

Снимките са осъществени в Ню Йорк.

Кастинг

Режисьор: Зак Браф
В ролите: Майкъл Кейн, Морган Фрийман, Алън Аркин, Крстофър Лойд, Ан-Маргрет, Мат Дилън, Питър Серафиноуиц, Шабан Фалън, Джон Ортиз, Джоуи Кинг
Сценарист: Тиодор Мелфи
Продуцент: Доналд Де Лайн
Музика: Роб Саймънсен
Оператор: Родни Чартърс
Copyright © 2024 Dir.bg.