От коя планета си?

What Planet Are You From?

САЩ | 2000г | 104 минути | Комедия , Фантастика | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 03.03.2000
Премиера на видео: 27.12.2000
Производител: Columbia Tristar International
Разпространител: Мей Стар
Разпространител DVD: Мей Стар

За да спаси планетата си, той трябва да намери жена от Земята, която да роди дете от него. Никак няма да му е лесно да избере измежду три милиарда жени...

За да спаси планетата си, чието население е изцяло мъжко, извънземният Харолд (Гари Шандлинг) е изпратен на Земята с цел да създаде потомство с тамошна жена. Но светлинни години го делят от проумяването на женската психика.

Докато сваля всяка изпречила се пред него жена, той се натъква на технически проблем - неговия “член” жужи, когато е възбуден. Като капак на всичко репликите му на сваляч са ужасни, а уменията му за общуване - още по-лоши. Добавете подозрителния служител на Федералната авиационна служба Роланд Джоунс (Джон Гудман) и непочтения му колега Пери Гордън (Грег Киниър) - и мисията на Харолд става почти невъзможна.

През цялото време любовните му приключения са насочени към една-единствена междугалактическа цел: да вкара някоя жена в леглото. Докато не среща любовта на живота си – Сюзън (Анет Бенинг).

Кастинг

Режисьор: Майк Никълс
В ролите: Анет Бенинг, Ан Кюсак, Нора Дън, Ричард Дженкинс, Джуди Гриър, Джейн Линч, Грег Киниър, Линда Фиорентино, Джон Гудман, Бен Кингсли, Гари Шандлинг
Сценаристи: Гари Шандлинг, Майкъл Лийсън
Продуценти: Майк Никълс, Гари Шандлинг
Музика: Картър Бъруел
Оператор: Майкъл Болхаус
Copyright © 2024 Dir.bg.