Нито звук 2

A Quiet Place Part II

САЩ | 2020г | 100 минути | IMAX , Трилър , Хорър | Официален сайт
- 8.6/10

За филма

В разпространение от: 08.03.2020
Премиера в България: 10.09.2021
Производител: Paramount Pictures, Platinum Dunes
Разпространител: Форум Филм България

a.k.a. "A Quiet Place 2":

Продължение на първия филм от 2018 г. Бурна развръзка около мистериозната и животозастрашаваща заплаха, която не само не се е разминала, но води със себе си още жестоки препятствия, нова атака с нова дилема отвъд пустошта. Напрежение, умопомрачаващ саундтрак и невъобразима динамика на действието, която ни потапя още по-дълбоко в света, в който тишината е единственият закон за оцеляване.

След смъртоносните събития у дома, семейство Абът (Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп) сега се изправят пред ужасите на външния свят, докато продължават борбата си за оцеляване в тишина и пълно мълчание. Принудени да излязат в неизвестното, те бързо разбират, че създанията, които ловуват и преследващи ги по дори най-слабия звук, не са единствените заплахи, които дебнат отвъд пясъчната пътека.

Лий Абът (Джон Кразински) отново се появява във флашбек сцени, за да ни върне към „ден първи“ от ужасяващите събития, преобърнали живота на семейство Абът и потопили целия свят в смъртоносен хаос, в който мълчанието и тишината са най-важното средство за оцеляване. Защо едни хора са спасени, а други – не? И дали ужасът, спуснал се на Земята, може да бъде спрян?

Снимките са осъществени през юли-септември 2019 г.

Кастинг

Режисьор: Джон Кразински
В ролите: Емили Блънт, Ноа Джуп, Милисент Симъндс, Килиън Мърфи, Джаймън Хаунсу, Уейн Дювал, Джон Кразински
Сценарист: Джон Кразински
Продуценти: Майкъл Бей, Брад Фулър, Андрю Форм
Музика: Марко Белтрами
Оператор: Поли Морган
Copyright © 2021 Dir.bg.