..."/> Кино

Продукцията на "Сикарио 2" върви с пълна пара

02.04.2016 г.
Продукцията на В продължението на "картелния трилър" от 2015 г. се завръща основният актьорски състав

В интервю за Холивуд Рипортър, продуцентката Моли Смит твърди, че "Сикарио 2" отново е написан от актьора Тейлър Шеридан (тв сериалите "Синове на анархията", "Вероника Марс", "От местопрестъплението" и др.), за когото оригиналният филм бе първи сценарен опит. В актьорския състав отново ще видим Емили Блънт (на снимката), Бенисио Дел Торо и Джош Бролин.

Моли Смит: "Напълно сме разгърнали работата по студиото. Току-що получих проект на сценария и всички сме много въодушевени." Нейният копродуцент Тад Лъкинбил се присъедини и заяви, че "оригиналният екип е на борда". Третият продуцент - Трент Лъкинбил - пък заговори за "страхотния голям свят", който ще се разгърне в продължението. "Не можем да разкрием сюжета, но отново ще видите всички тях. Имаме невероятен образ като този на Бенисио -  той ще е толкова тъмен, колкото беше, и все пак така обичан... Този герой откликва много добре у аудиторията. Хората искат да знаят какво ще стане с него и това е попадение, което ще използваме.

Очевидно бихме се радвали, ако Дени (Вилньов) отново режисира. Той е много зает, но в момента отново е с нас в работата по този проект."

"Сикарио" се превърна в изненадващ хит миналата година, след като получи ласкави отзиви в Кан (номинация за "Златна палма" - бел.ред.). Заснет с блюджет от $30 милиона, той успя да привлече $80 млн в глобалния бокс офис. В главната роля на млада агентка на ФБР (Кейт Мейси) е Емили Блънт - тя се оказва насред истинска война срещу наркотиците.
Copyright © 2024 Dir.bg.