Джони Деп в продължението на "Фантастични животни"

02.11.2016 г.
Джони Деп в продължението на Deadline съобщи непотвърдената информация, че Джони Деп е получил от "Warner Bros." роля, партнираща на главния герой в продължението на "Фантастични животни и къде да ги намерим".

Както стана известно преди две седмици, за филма се планират общо 4 продължения съответно за 2018 година, 2020 г. и нататтък.

В екипа на първото продължение е сегашният режисьор Дейвид Йейтс, като Еди Редмейн ще повтори главната си роля на магизоолога Нют Скамандър. За ролята на Деп обаче няма яснота. "Дедлайн" сензационно твърди, че Деп може да бъде забелязан в кратък кадър и на оригиналния филм!

В отсъствието на потвърждение от страна на студиото, можем само да очакваме с интерес как Джони Деп би допълнил приключенията на героя на Редмейн в тайното общество на вещици и магьосници в този спин-оф на "Хари Потър", в който действието на първия филм се развива в Ню Йорк и 70 години, преди Потър да прочете книгата в училище. Продуцентът Дейвид Хейман загатна, че вторият филм ще се случва в друг световен град и че в него ще видим гей-професора и директор на "Хогуортс" Албус Дъмбълдор, както и черния маг Гелерт Гринделвалд.

За Деп със сигурност се знае само това, че завършва в Лондон и Малта снимките на новото "Убийство в Ориент експрес" за 20th Century Fox заедно с Мишел Пфайфър, режисирано от Кенет Брана (който и играе главната роля на Еркюл Поаро). Преди "Фантастични животни", на Деп предстои да изиграе и детектив, разследващ убийствата на рапърите Тупак Шакур (през септември 1996 г.) и Ноториъс Би Ай Джи (през март 1997 г.) в драмата "Лабиринт". Неин режисьор ще бъда Брад Фърман, познат от "Адвокатът с Линкълна" и премиерния "Операция Ескобар". Деп трябва да снима и в хорър екшъна "Невидимия" ("The Invisible Man") на Universal Pictures, планиран за 2018 г., по едноименния роман на Хърбърт Уелс от 1897 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.