("Hickok"), посветен на легендарния човек н..."/> Кино

Най-големият от братята Хемсуърт в нов уестърн

04.05.2017 г.
Най-големият от братята Хемсуърт в нов уестърнДнес излезе първият постер на уестърна "Хикок" ("Hickok"), посветен на легендарния човек на закона и стрелец Джеймс Бътлър Хикок (1837 - 1876 г.) - известен като "Дивия Бил". На 39 г. той е застрелян в гръб, докато играе покер в кръчма в Южна Дакота.

В главната роля на снимащия се в момента (в Санта Кларита, Калифорния) филм е 36-годишният австралийски актьор Люк Хемсуърт, който-  освен че е баща на 4 деца-
бе номиниран миналата година от американската актьорска гилдия като част от ансамбъла на сериала "Западен свят". Люк практически е непознат на българските кинозрители.

В сюжета на лентата, на Хикок е възложено да "опитоми" най-дивия каубойски град в дивия запад. Докато раздава собственото си правосъдие, на него му се налага да доказва репутацията си на най-бърз стрелец.

Зад проекта стои холивудското студио "Status Media & Entertainment", а оператор е испанецът Пабло Диес. Историята, написана от Майкъл Ланахан, е режисирана от младия Тимъти Удуорд, който и миналата година бе награден за уестърн - "Traded" с Крис Кристоферсън, Трейс Адкинс, Майкъл Паре и Том Сайзмор.

В "Hickok" отново играят Крис Кристоферсън и Трейс Адкинс, както и ветеранът Брус Дърн.

Copyright © 2024 Dir.bg.