Бисексуалният Спейси: "Избирам да живея като гей"

30.10.2017 г.
Бисексуалният Спейси: Признанието на големия актьор дойде, след като той отговори на обвиненията на актьора Антъни Рап (Anthony Rapp - тв сериалите "Star Trek: Discovery" и "Осмо чувство", кинофилмите "Училищни вpъзки", "Шест степени на разделение", "Туистър", "Голямото пътуване", "Красив ум" и др.) в сексуален тормоз. Спейси публикува позицията си в профила си в Туитър като обяснява, че уважава и адмирира актьорските способности на актьора и буквално е ужасèн да чуе неговата история. Той споделя, че не си спомня ситуацията, която вероятна се е случила преди около 30 години.

Кевин Спейси се извинява за пияното си поведение и искрено съжалява за чувствата, които Рап е носил  през всичките тези години. По-нататък Спейси продължава: "Тази история ме окуражи да разкажа други неща за живота ми. Знам, че за мен се разказват разни истории и някои са захранвани от факта, че винаги съм защитавал личното си пространство.

Най-близките ми хора знаят, в живота си съм имал връзки и с мъже, и с жени. Обичал съм и съм имал романтични срещи с мъже през живота си и сега избирам да живея като гей. Искам да се отнеса честно и открито към това и започвам с преразглеждането на собственото си поведение."

"Искам да имам деца" - каза през 2015 г. тогава 55-годишният актьор, но добави, че има време.

Спейси е ерген и никога не е показвал в публичното пространство свое гадже. Носител е на "Оскар" за поддържаща роля за "Обичайните заподозрени" и за главна мъжка роля за "Американски прелести" (1999 г.). Известен е с още много разнообразни роли, като тези в "Шефове гадняри", "K-PAX", "Se7en" (1995) и други. В най-скоро време, българските зрители го гледаха през лятото в хита "Зад волана", този месец по време на фестивала CineLibri в "Бунтовник в ръжта", а на 5 януари у нас излиза филмът му "Всички пари на света".
Copyright © 2024 Dir.bg.