Още една предистория за Харли Куин

04. 12. 2017 г.
Още една предистория за Харли КуинВъпреки че Warner Bros разработват вече цели три проекта по комиксите на DC с участието на образа Харли Куин („Отряд самоубийци 2“, „Untitled Joker-Harley Quinn Project“ и „Gotham City Sirens“), актрисата Марго Роби обяви, че ще има още една история, която ще предхожда събитията в „Отряд самоубийци“ - изцяло фокусирана върху играната от нея героиня.

„Не мога да разкрия всички подробности за проекта, защото те все още са пазени в тайна, но действително работя над солов филм за Харли Куин от известно време насам,“ казва актрисата. „Това ще бъде един съвсем отделен филм. Честно ви казвам, не мисля, че сега е възможно да се разбере за курса, по който ще поеме лентата, дотолкова доколкото от студиото излизат различни неща. Същевременно всички безусловно се опитват да върнат Харли Куин на голям екран и да измислят различни сюжетни линии.“

Началото на снимките на втората част от „Отряд самоубийци“ под ръководството на режисьора Гавин О'Конър е насрочено за 2018 г.

Информация за датата на премиерата и началото на работата по „Готъмски сирени“, както и лентата с участието на Жокера, все още не са обявени.
Copyright © 2024 Dir.bg.