Хю Джакман намира следващ проект - "Bad Education"

29.03.2018 г.
Хю Джакман намира следващ проект - По всичко личи, че след ангажираната с два боксофис хита 2017 година "Логан: Върколакът" ($600 млн) и "Най-великият шоумен" ($400 млн), както и заедно със снимките в политическата сатира на Джейсън Райтман "The Front Runner", през последните седмици Хю Джакман се ориентира към следващия си проект. По информация на Варайъти и Холивуд Рипортър, това най-вероятно ще е филмът "Bad Education" ("Лошо образование") по сценарий на Майк Маковски -  навлизащ в пълнометражното кино 26-годишен нюйоркчанин с вече редица фестивални награди за късометражни ленти.

Режисурата е поверена на Кори Финли, спечелил сърцата на публиката в Сънданс 2017 г. с драматичния трилър "Thoroughbreds" ("Чистокръвни"). Сюжетът е неизвестен, макар по вътрешни източници на изданията да има "изборен" привкус и е по действителни събития, преживени от Маковски като гимназист. Продукцията е на Фред Бъргър ("La La Land") и Брайън Кавъно-Джоунс от студиото "Automatik" заедно с продуцентската къща "Sight Unseen" (Еди Вайсман, Джулия Лебедев и Орен Мувърман). Сред продуцентите е и Маковски.

Очакваният да излезе до края на тази година “The Front Runner”, който още си търси дистрибутор, се предполага да стане един от водещите играчи в сезона на наградите. Освен Джакман, в биографичната драма играят още утвърдени звезди като номинираната за "Оскар" Вера Фармига ("Високо в небето"), известната от телевизията Кортни Форд (сериалите "От местопрестъплението: Ню Йорк", "Хаваи 5-0", "Истинска кръв", "Теория за големия взрив", "Отмъщението", "Легендите на утрешния ден" и др.), Джей Кей Симънс и редица обещаващи млади таланти.
Copyright © 2024 Dir.bg.