Скарлет Йохансон в изненадваща роля

03. 07. 2018 г.
Скарлет Йохансон в изненадваща роляПредстои да видим Скарлет Йохансон в доста изненадваща роля във филм по истински случай, в стила на номинираната за „Оскар“ драма „Американска схема“. Новият филм „Rug & Tug“ ще я събере с режисьора на „Дух в броня“ Рупърт Сандърс.

Йохансон ще играе жена, наложила се в доминирания от мъже престъпен бизнес, която обича се преоблича като мъж. Жан Мари Гил се превръща в мафиотски бос в подземния свят на Питсбърг през 70-те. Тя изгражда своята империя чрез верига незаконни зали за масажи, проституция и търговия с анаболи. Но централно място в сюжета на бъдещия хит ще заема страстният романс на Жан с нейната приятелка Синтия.

За звездата от „Отмъстителите“ това ще е може би най-сложната и предизвикателна роля след „Изгубени в превода“ отпреди 15 години. Сценарият на филма е дело на Гари Спинели („Бари Сийл: Наркотрафикантът“), а сред продуцентите са Йохансон ("These Pictures"), Тоби Магуайър ("Material Pictures") и Джоуел Силвър ("Silver Pictures"). Снимките се очаква да стартират през февруари 2019 г.

Йохансон в момента приключва снимките в Чехия на сатирата за Втората световна война „Jojo Rabbit“ ("Джоджо Заека"). Предстои да я видим през 2020 година в отделен филм за нейната култова героиня – Черната вдовица на Marvel Studios.
Copyright © 2024 Dir.bg.