Снимките на „Имението Даунтън: Филмът“ започнаха

03. 09. 2018 г.
Снимките на „Имението Даунтън: Филмът“ започнахаОще един популярен сериал ще се сдобие със своя кино версия. Снимките на „Untitled Downton Abbey Project“ вече започнаха, но в актьорския състав има нови попълнения. Номинираната за „Оскар“ Имелда Стонтън е начело на списъка със звезди, в който са още Джералдин Джеймс, Саймън Джоунс, Дейвид Хейг, Тапънс Мидълтън, Кейт Филипс и Стивън Кембъл Мур.

Много от актьорите в сериала също ще видим на големия екран. Маги Смит, Хю Бонвил, Елизабет Макгавърн и Мишел Докъри ще се завърнат към познатите си роли, но все още не знаем никакви подробности за сюжета на новия филм. Явно той ще хвърли повече светлина върху съдбите на членовете на семейство Кроули.

Създателят на сериала Джулиън Фелоуз е автор на сценария и е един от продуцентите на филма. Случи се обаче рокада на режисьорския стол. Брайън Пърсивал, който снима пилотния епизод и бе обявен за режисьор на филма, ще е част от екипа, но като изпълнителен продуцент. Майкъл Енглър, който също е снимал няколко епизода от сериала, в крайна сметка режисира „Имението Даунтън: Филмът“.

Всъщност все още няма официално заглавие на новата продукция. Очакваме да го научим в скоро време, както и точна дата на премиерата догодина.
Copyright © 2024 Dir.bg.