Гай Ричи подбра главните актьори за екшъна "Toff Guys"

11.10.2018 г.
Гай Ричи подбра главните актьори за екшъна След като изневери за кратко на любимия си криминален жанр с комедиен привкус, Гай Ричи се завръща към добре познатата си форма в "Toff Guys" на Miramax. Освен режисьор, той е и продуцент на екшъна, както и сценарист отново с помощта на Марн Дейвис и Айвън Аткинсън (от "Ritchie/Wigram Productions").

Сюжетът е за британски наркобарон, опитващ се да продаде престъпната си империя на група американски милиардери - "добри стари момчета" от Оклахома. Със сигурност пак ще видим сблъсъка на култури, подобно на Нюйоркско-Лондонската връзка в "Гепи" от 2000 г. Някои издания като Дедлайн" добавят, че очакваният сблъсък ще бъде между европейците със "стари" пари и модерния марихуанен индустриален комплекс, около който напира рояк от новоизлюпени гангстери.

Ричи е привлякъл Матю Макконъхи и Кейт Бекинсейл за главните роли, както и 31-годишната британо-малайзийска звезда Хенри Голдинг от "Crazy Rich Asians" и "Лесна услуга". Информацията идва 5 месеца, след като Miramax Films заплатиха сериозната сума от $30 милиона през май в Кан за правото да бъдат световен разпространител.
Шефът на Miramax Бил Блок окачествява ролята на Макконъхи като "вътрешен аутсайдер" с предположението, че гласовитият горд тексасец ще стои добре начело на оклахомския контингент, придобиващ английския подземен свят. Хенри Голдинг очевидно ще изиграе ролята на британския наркобос, а за ролята на 45-годишната английска актриса (Бекинсейл) засега няма коментари.

Очаква се снимките да започнат още тази есен във Великобритания, премиерната дата е определена за 24 май 2019 г., според Варайъти.

Гай Ричи през април 2018 г. на "Формула 1" в Бахрейн
Copyright © 2024 Dir.bg.