Тарън Еджъртън поема щафетата от Хю Джакман?

18.07.2019 г.
Тарън Еджъртън поема щафетата от Хю Джакман?Знаем, че Марвел вече могат да изберат нови лица като част от отбора на Х-Мен и това поражда всевъзможни догадки в Холивуд. Единствената поредица, която няма да бъде засегната от сливането между „Дисни“ и „Фокс“, ще е тази за Дедпул. А една от най-обсъжданите теми е кой ще бъде следващият Върколак.

Отдавна се говори, че някой трябва да поеме щафетата от Хю Джакман. И вече имаме първия кандидат за тази чест - поне според автора на комикси Марк Милър, който е и създател на комикса „Old Man Logan“. Неговият избор е Тарън Еджъртън.

Почитател на творчеството на Милър наскоро му писа в Туитър, за да го поздрави за споменатия комикс, излязъл през 2002 г., в който се подвизават доста познати герои като Ник Фюри и Железният човек. В отговор популярният автор на комикси пише: „Помнете, че аз никога не греша. P.S. Тарън Еджъртън ще бъде следващият Върколак“.

Разбира се, Милър просто се шегува. Като един от създателите на поредицата „Kingsman“, той няма как да не подкрепи звездата в нея. От друга страна Еджъртън от известно време наистина е спряган за заместник на Джакман от доста медии. Дори според запознати звездата от „Рокетмен“ е фаворит и на шефовете от Марвел.

Всъщност за ролята са споменавани и други имена. В списъка са още Даниел Радклиф, Скот Истууд, Том Харди, дори и Киану Рийвс. Но има голяма вероятност Марвел да изберат и съвсем неизвестен актьор. Точно както се случи преди 20 години с тотално непознатия Хю Джакман.


Copyright © 2019 Dir.bg.