Тарън Еджъртън поема щафетата от Хю Джакман за Върколак

18.07.2019 г.
Тарън Еджъртън поема щафетата от Хю Джакман за ВърколакЗнаем, че Марвел вече могат да изберат нови лица като част от отбора на Х-Мен и това поражда всевъзможни догадки в Холивуд. Единствената поредица, която няма да бъде засегната от сливането между „Дисни“ и „Фокс“, ще е тази за Дедпул. А една от най-обсъжданите теми е кой ще бъде следващият Върколак.

Отдавна се говори, че някой трябва да поеме щафетата от Хю Джакман. И вече имаме първия кандидат за тази чест - поне според автора на комикси Марк Милър, който е и създател на комикса „Old Man Logan“. Неговият избор е Тарън Еджъртън.

Почитател на творчеството на Милър наскоро му писа в Туитър, за да го поздрави за споменатия комикс, излязъл през 2002 г., в който се подвизават доста познати герои като Ник Фюри и Железният човек. В отговор популярният автор на комикси пише: „Помнете, че аз никога не греша. P.S. Тарън Еджъртън ще бъде следващият Върколак“.

Разбира се, Милър просто се шегува. Като един от създателите на поредицата „Kingsman“, той няма как да не подкрепи звездата в нея. От друга страна Еджъртън от известно време наистина е спряган за заместник на Джакман от доста медии. Дори според запознати звездата от „Рокетмен“ е фаворит и на шефовете от Марвел.

Всъщност за ролята са споменавани и други имена. В списъка са още Даниел Радклиф, Скот Истууд, Том Харди, дори и Киану Рийвс. Но има голяма вероятност Марвел да изберат и съвсем неизвестен актьор. Точно както се случи преди 20 години с тотално непознатия Хю Джакман.


Copyright © 2024 Dir.bg.