Дуейн Джонсън в ролята на ММА легенда

5.11.2019 г.
Дуейн Джонсън в ролята на ММА легендаНе, той няма да играе себе си. Дуейн Джонсън наистина е сред най-големите звезди на кеча, впоследствие превърнал се и в една от най-големите звезди в Холивуд. Той все пак успя да намери място в претоварения си график за следващия си, може би най-драматичен проект дотук.

Джонсън ще играе професионалния боец Марк Кер, известен с прозвището си Гробаря. Той ще бъде и продуцент на филма, заедно с Дани и Хирам Гарсия и своята продуцентска компания Seven Bucks Productions и своя постоянен партньор Бо Флин. За момента проектът е в съвсем начален стадий и все още не е ясно кое студио ще застане зад него.

Кер двукратен шампион в тежка категория. Той е определян като най-добрия професионален борец по време на своята MMA кариера. На живота му е посветен документалния филм „The Smashing Machine“, но това ще бъде първата игрална продукция за него. Излъченият по HBO филм от 2002 г. разказва за кариерата му, за романтичните му увлечения, приятелствата му и неговата наркозависимост.

„Животът на Марк Кер е невероятен. Като всички нас и повечето професионални борци, и той се бори със своите лични демони – пристрастеността си към медикаменти, тежко душевно разтройство и напрежението да се бориш всяка вечер пред 50 000 зрители. Марк е преодолял всичко това, но най-хубавото при него е, че винаги мисли за едно по-добро бъдеще“, споделя Джонсън.

Самият той е разговарял с Кер и му е съобщил новината, че ще го изиграе на екрана. „Той не може да повярва, че това ще се случи и съм му благодарен, че ми позволи да разкажа неговата история“, допълва звездата от „Бързи и яростни“.
Copyright © 2021 Dir.bg.