Билетите за Aватар 2 са в продажба

26.11.2022 г.
Билетите за Aватар 2 са в продажба13-годишното очакване приключи! След "Аватар" от 2009 г., на 16 декември 2022 г. най-накрая ще се завърнем на Пандора с грандиозния киноспектакъл "Aватар: Природата на водата" – продължението на мегахита на Джеймс Камерън, който промени света на киното и се превърна в най-касовия филм на всички времена.

Нетърпението отново да се потопим в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани някога е огромно, но от 25 ноември стартира предварителната продажба на билети. Най-големите фенове вече могат да гарантират мястото си сред първите, които ще изживеят новото поразяващо приключение на Джейк и Нейтири на големия, а и на много големия (IMAX) екран.

Новият трейлър, излязъл преди 4 дни, разкрива невероятните измерения на фантастичния епос и дава заявка за приключение, което отново ще предефинира представите ни за качествено и незабравимо киноизживяване.

Вижте го (2:00 мин.), сега и с български субтитри.

Повече от десет години след събитията в Аватар, Джейк Съли (Сам Уърдингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите – разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

Завръщаме се на Пандора с "Aватар: Природата на водата" от 16 декември в дублирана и субтитрирана версия. Можем да купим своя билет сега! Това обяви в съобщение до медиите разпространителят за България - "Форум Филм", макар и без да конкретизира какво означава предварителна продажба за разлика от редовната и как точно се осъществява тя.

Отделните киновериги продават билети онлайн и на касите си, включително за предпремиерните прожекции на 15 декември. Предложението на "Cinema City" е тук: https://bit.ly/CCAvatar2. Първо се избира един от шестте града, в които веригата има кина, може да се избере предпочитан формат, от календара може да се избере дата, след което се клика върху предпочитан час. Цената на редовен билет през уикенд и без 3D очила е 16.50 лв, по-ниски са цените за деца, ученици, студенти и лица над 60 г. - 13.50 лв. Кината "Арена" предлагат тук: https://bit.ly/AvatarPrirodataNaVodata. Стандартната цена е 15.00 лв, а цената за деца, студенти, пенсионери и инвалиди е 12.00 лв. Двете кина "Cine Grand" в София продават билети тук: https://bit.ly/3XwzNuR (Парк Център) и тук: https://bit.ly/3U9ru5a (Ринг Мол). Стандартните цени за уикенда са по 14.00, 15.00 и 16.00 лв в "Парк Център" в зависимост от часа (за предпремиерния четвъртък са по 18.00 лв), а за "Ринг Мол" са с 1 лв повече (в по-луксозните зали "Tsar" там са с още 1 лв повече, от 16 до 18 лв). Намален билет се ползва срещу съответен документ, който се показва на входа на киното.

Веригата "CineLand" предлага билети през уебсайта си за своите градове - Перник, Велико Търново, Габрово, Търговище, Плевен и Карлово, като редовната цена е 12.00 лв (за предпремиерата - 14.00 лв), а детски, студентски и пенсионерски билети са по 10.00 лв.
Във Велико Търново, кино "Palace" предлага предварителна продажба на билети на касата.

Необходимо е да се знае, че продължителността на филма е 192 минути.
Copyright © 2024 Dir.bg.