Макджи ще режисира биографичен филм за Ивъл Нивъл

23.02.2004 г.
Макджи ще режисира биографичен филм за Ивъл НивълЗабравете за Бен Афлек – има само един дявол на доброто и това е Ивъл Нивъл.

Дали ще прескача реки или каньони или ще кара през стени от огнени пламъци, Ивъл винаги е мислил позитивно и е поддържал чист начин на живот, което го направи американска икона. Той може да се е разбил хиляди пъти до сега и да си е счупил повече кости и от Джеки Чан, но засега се изправя и дори прави още опити.

Чистата неправдоподобност на живота на Ивъл го прави перфектен холивудски материал, и сега Макджи (“Ангелите на Чарли: Газ до дупка”)  е подписал договор да режисира нов филм за живота на Нивъл. Чисто и просто вниманието ще се съсредоточи върху краткия период в кариерата на Нивъл, между издигането му към славата и почти фаталния му опит да прескочи каньона на река Снейк.

Макджи също така работи по филма “Hot Wheels”, както и по проекта “Superman”, който все още не е ясен. Той все пак ще отдели време, за да може заедно със сценариста Андрю Уокър да се срещне с Нивъл, който в момента се възстановява от операция.

Съдейки по сцените с мръсните мотори в “Ангелите на Чарли: Газ до дупка” Макджи би трябвало да успее да се справи с дубльорите във филма, но ще успее ли да хване истинската икона – Ивъл Нивъл? Това е спортистът, който веднъж беше изписал името си отстрани на мотора си и след това си купи друг, така че да може да го гледа отстрани и да му се възхищава. И все пак не сме сигурни дали големият екран е достатъчно голям за него.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.