Реалната среда - най-подходяща за снимките на "Изневяра"

Реалната среда - най-подходяща за снимките на Даян Лейн предпочита да снима в реална среда и филмът "Изневяра" не прави изключение. Домът на семейство Съмнър е фермерска къща от 19 век, разположена върху 4 декара земя в Уайт Плейнс.

“Мястото беше почти изцяло променено и  конструирано наново – казва Морис. – Изградихме визуален контраст мужду подредения, съвършен свят на Едуард Съмнър и света на Пол Мартел - свободен дух, чийто живот е спонтанен и вдъхновен от моментни неща. Таванът на Пол е обсипан с неща, събирани дълго време от целия свят. Купчини книги,  без да са наредени  по лавиците”.

“Точно обратното – продължава Морис, - къщата на Едуард е обзаведена с предмети и мебели от най-добрите магазини на Манхатън. Нищо не е поставено случайно. Всичко е на мястото си и точно за това не изненадва. Къщата дава усещане за завършеност. Това отразява необходимостта на Едуард от усещането за безопасност, но в същото време позволява да разберете безпокойството на Кони, особено когато застава в средата на дома на Пол -  местенце на удобен хаос.  Неговият таван е пълен с изненади, което позволява Кони да бъде съблазнена от мистерията на самото място, не само от Пол.”
Copyright © 2024 Dir.bg.